Slovenski podjetniki in inovatorji, pozor! Prijave za novo sezono Štartaj Slovenija so odprte!

5. 2. 2017

Z novim poglavjem edinstvenega podjetniškega projekta ŠTARTAJ SLOVENIJA, ki je do preboja na slovenskem trgu s pomočjo javnosti pomagal slovenskim inovatorjem in podjetnikom, prihajajo nove zgodbe in nove priložnosti.

Slovenija postaja vse bolj podjetna.

Tako so prepričani vsi trije partnerji projekta, Spar Slovenija, Pro Plus in agencija Formitas, ki so prvi na svetu zasnovali posebno podjetniško oddajo, ki sodelujoče sooči z zakonitostmi resničnega trga in jih uči uspešno prepričati tudi najstrožje kritike: kupce v megamarketih Interspar.

Generalni direktor Spar Slovenija mag. Igor Mervič je o novi sezoni povedal: »Projekt Štartaj Slovenija je bil za vse nas popolnoma nova izkušnja, presenečeni smo bili nad tem, kaj smo skupaj z vsemi partnerji projekta in izbranimi podjetniki dosegli. Glede na pozitivne rezultate, prodajo, ki je presegla vsa pričakovanja in podporo javnosti, smo se odločili, da bomo projekt Štartaj Slovenija nadaljevali tudi v letošnjem letu.«

Odmevni družbeno odgovorni projekt ŠTARTAJ SLOVENIJA bo v novi sezoni na pot uspeha pomagal stopiti novim slovenskim inovatorjem in podjetnikom. Na posebnih policah megamarketov Interspar se bodo ponovno predstavili izdelki, ki dokazujejo, da se zanimive ideje krešejo vse naokoli nas, podjetniško pot njihovih avtorjev pa bo Slovenija spremljala v oddaji na POP TV. Najuspešnejši sodelujoči izdelek bo tudi letos prejel naziv »Hit Produkt 2017«.

Vsi, ki menijo, da so ustvarili naslednji Hit Produkt in želijo svojo zgodbo predstaviti Sloveniji, se lahko do 13. marca prijavijo na www.startajslovenija.si in se potegujejo za enkratno priložnost:

  • enoletno ekskluzivno pogodbo s Spar Slovenija,
  • medijsko podporo za promocijo izdelka s strani medijske hiše Pro Plus
  • ter komunikacijsko podporo agencije Formitas.

S prvo sezono je projekt ŠTARTAJ SLOVENIJA dokazal, da Slovenci resnično cenimo domače izdelke in smo pripravljeni podpreti podjetnike iz lokalnega okolja. Tudi v svojem nadaljevanju zato sledimo osnovni pozitivni misli: »sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri