Sloviti duo Vanillaz predstavljata nov klubski hit

Sloviti duo Vanillaz predstavljata nov klubski hit (foto: Aleš Bravničar) Aleš Bravničar
7. 11. 2016

Sloviti duo Vanillaz sta svetovno znanega raperja spoznala leta 2014 v getu divjega Miamija, kjer so hitro začeli s pogovori o sodelovanju. Danes, na pragu vročega poletja pa ponosno predstavljata hit »Lose control«, skupaj s slovitim Frenchiem Montano in Dimellom, varovancem Chrisa Browna.

Energije so se hitro poklopile in fantje so zavihali rokave. French Montana, po poreklu Maročan, sicer pa zaprisežen Newyorčan, je trenutno eden najbolj vročih raperjev, ki je s svojo vrhunsko produkcijo ter ritmi osvojil vrh svetovne hip hop elite. Zato tudi ne preseneča redno sodelovanje z imeni kova Kanye West, P. Diddy, Wiz Khalifa, Jeniffer Lopez, Jay Z, Snoop Dog, Macklemore, Nicki Minaj, Akon, Drake, Lil Wayne in številnimi drugimi.

»Vesela sva, da se je končno zgodil tudi veliki glasbeni pok onkraj luže. Veliko sva prepotovala, veliko časa preživela tudi v Ameriki, zdaj nekaj velikega lahko tudi pokažemo: s pesmijo, ki ponuja kvalitetne elektronske ritme, prepletene z odličnim starim dobrim hip hopom. Verjamemo, da bomo postregli s pravim klubskim hitom,« pravi duo Vanillaz.

Energični house dvojec Vanillaz je zadnja leta zagotovo eden najuspešnejših DJ dvojcev na ozemlju nekdanje Jugoslavije. Hrvaški DJ Marko Bucić in slovenski producent Miha Pajk nista potrebovala veliko časa, da so ju opazili in začeli vabit na največje festivale in v najbolj prestižne klube po vsem svetu.

Njune remikse so doslej vrteli David Guetta, Dmitri Vegas & Like Mike, pa Hardwell in številni drugi asi svetovne elektronske industrije. Njuni nastopi so vedno nabiti s pozitivno energijo in odličnimi vibracijami plesoče množice pod odrom. Pred kratkim sta postala tudi ambasadorja za blagovno znamko luksuznih ur Tag Heuer, katerih glavni slogan »Don't crack under pressure' tudi odraža glavni moto Vanillaz.