Smrkastična počitniška zabava v Cityparku

Smrkastična počitniška zabava v Cityparku (foto: profimedia) profimedia
21. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Med zimskimi počitnicami bodo Citypark preplavila mala in navihana modra bitjeca z belimi kapami – Smrkci. Odprtje pravljične Smrčje vasi bo prav na pustno soboto, 25. februarja, ob 11. uri.

Takrat bodo lahko vsi obiskovalci našega največjega in najsodobnejšega nakupovalnega središča, predvsem pa najmlajši, začeli rajanje s Smrkci, ki bo trajalo do naslednje sobote. Našemljeni v pustne maske bodo pred fotografskim objektivom lahko pozirali v družbi ata Smrka, Smrkete ali Vicka. Še eno pustno rajanje bo v Cityparku prav tako na pustno soboto, od 18. do 20. ure. Takrat vas bo v družbi Smrkcev zabaval tudi Ribič Pepe.

V Smrčji vasi bo sicer zabavno cel teden – v Smrkčevem kinu bodo na ogled risanke, otroci bodo lahko igrali smrkastične računalniške igrice, barvali smrkastične pobarvanke ali pa se v Smrko studiu fotografirali z zabavnimi rekviziti. S Smrkci se boste lahko družili in fotografirali še v ponedeljek, 27. februarja, v četrtek, 2. marca, in v soboto, 4. marca, od 17. do 19. ure.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 125 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. V letu 2015 so njihova nakupovalna središča zabeležila 2,69 milijarde evrov bruto prihodka od prodaje. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.