Soki na zadnjem bowlingu v spopad s predsednikom Pahorjem

​Soki je na celjski stezi upihnil tudi 37. sveč(k)o! (Foto: Jernej Kogelnik)
 (foto: 20za20 Press) 20za20 Press
16. 3. 2017

Marko Soršak to nedeljo zaključuje svoj 20za20 bowling pohod, s katerim bo očitno uspel zbrati donacij za glasbeno opremo več kot 10 slovenskih osnovnih šol; samo po prvih dveh dogodkih v Planetih Tuš Maribor in Celje je namreč pod streho že 8 šol!

Domen in Vid Valič sta na dogodek prišla v družbi mame, ujel ju je tudi moderator dogodka Dejan Krajnc (Poskočni muzikanti). (Foto: Jernej Kogelnik)
​6Pack Čukur, Martina Ipša, Nika Čukur, Janja Zdolšek in Maja Založnik so bowlali za dober namen. (Foto: Jernej Kogelnik)
​Zmagovalec na stezi Bohemov je bil seveda Matic :) (Foto: Jernej Kogelnik)
Svojo številčno ekipo je na celjski bowling pripeljala tudi Ditka. (Foto: Jernej Kogelnik)
Ekipa Survivor Slovenija je zasedla kar 2 stezi! (Foto: Miran Salobir)

Koperski dogodek pa bo to nedeljo prav poseben tudi iz razloga, da je Sokijev izziv sprejel tudi predsednik države Borut Pahor, ki se bo z dobrodelnim bobnarjem seveda za dober namen spoprijel kar na bowling stezi. Poleg predsednika države pa se v Planetu Tuš Koper Sokiju na 20za20 Bowlingu z Zvezdami pridružujejo tudi Jan Plestenjak, Zmelkoow, Mambo Kings, Elvis Jackson, Tomi Meglič, Jana Morelj, Avtomobili, Hamo & Tribute 2 Love, Sell Out, Severa Gjurin, Orleki in številni drugi.

20za20 Bowling z Zvezdami bo v Planetu Tuš Koper to nedeljo potekal od 16. ure dalje, še vedno pa je nekaj stez prostih za vse, ki bi se radi zabavali v odlični družbi in ob tem donirali za slovenske otroke in prihodnost slovenske glasbe.

Nastopila bosta tudi 2 benda že obdarjenih šol; Rock Heroes iz Žalca in Osnovna šola Livade Izola, poskrbljeno pa bo tudi za animacijo najmlajših obiskovalcev. Prijave potekajo na spletnem naslovu projekt20za20@gmail.com, kako je potekal 2. bowling v Celju, pa si poglejte na fotografijah z dogodka.

Priporočamo