Sosedi 2 - v borbo med podivjano mladino in zateženimi odraslimi vstopajo dekleta!

15. 1. 2016

Maja se na velika platna vrača najbolj zabaven boj za prevlado v soseščini. Po izjemnem uspehu Sosedov (Neighbors), ki so postali najbolj priljubljena izvirna komedija leta 2014, je pred vrati novo poglavje medgeneracijskega spopada.

Mladima staršema, ki sta v prvem delu uspešno ubranila svojo mirno ulico pred podivjano bratovščino, bodo tokrat ponagajala dekleta. Navkljub naivnim pričakovanjem, se bo sestrstvo Kapa NU izkazalo za še trši oreh, ki ga bo generacija 30+ letnikov skušala streti s skrivnim orožjem – bivšim sosedom Teddyjem, v katerega se bo ponovno vživel pretežno razgaljeni Zac Efron.

Kaj se zgodi, ko se moč starševske volje sreča z neustrašnimi vezmi sestrstva, bomo izvedeli 12. MAJA.

  • »Naredimo, kar starši znamo najbolje. Mladim pokvarimo zabavo!« – Seth Rogen, Sosedi 2

Sedaj ko se Mac (Seth Rogen) in Kelly Radner (Rose Byrne) pripravljata na prihod njunega drugega otroka, je napočil čas, da osvojita še zadnjo stopničko na poti do popolne odraslosti in se preselita v predmestje. Ker sta v prvem delu uspešno ubranila soseščino pred podivjano mularijo, sta mlada starša prepričana, da prodaja hiše ne bo predstavljala težav. Navsezadnje morata na dokončno sklenitev posla počakati le še 30 dni.

A nesreča nikoli ne počiva, saj se v sosednjo hišo preselijo novi sosedi oziroma sosede. Gre za sestrstvo Kapa NU, ki je še tisočkrat bolj podivjano od Teddyja (Zac Efron) in njegove bratovščine. Nekonvencionalna dekleta iz Kapa NU so namreč dodobra naveličana omejevalnega in seksističnega šolskega sistema, zato se odločijo, da izven kampusa ustanovijo svojo hišo, v kateri bodo lahko počele čisto vse, kar si bodo poželele. Med drugim imajo v načrtu prirejanje tako divjih zabav, da bodo slednje še bolj epske, kot so bile zabave bratovščine. Ko Shelby (Chloë Grace Moretz) in njeni sestri Beth (Kiersey Clemons) in Nora (Beanie Feldstein) najdejo idealno hišo, jih dejstvo, da ta stoji na mirni ulici, niti malo ne gane.

Čeprav zakoncema Radner na pomoč priskočita tudi njuna najboljša prijatelja Jimmy (Ike Barinholtz) in Paula (Carla Gallo), sta proti sestrstvu preprosto nemočna. Ne preostane jima drugega, kot da aktivirata skrivno orožje – njunega bivšega soseda Teddyja. Ta namreč razume butasto mladino, zato se bo lahko infiltriral v sestrstvo in jih zaslepil s svojimi čari. Medtem pa bodo predstavniki generacije 30+ letnikov uničili njihovo domovanje.

A če mislijo, da se bodo sosede predale brez boja, so močno podcenili moč mladostniške bistroumnosti in norosti.

SOSEDI 2 bodo zabavni boj za soseščino prenesli na naša filmska platna 12. MAJA 2016.

Priporočamo