Spar Slovenija daje priložnost sveži podjetniški energiji

Štartaj Slovenija (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
26. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo

Podjetje Spar Slovenija je danes predstavilo projekt ŠTARTAJ SLOVENIJA.

Partnerji projekta
Sveža podjetniška energija
Polica
Chocolate
Barba sol
Gorki Chili
Igra Less
Le potica
Mimice
Nelipot
Knap
Smart Turn System
Tatoo care
Urban planty
Zulu Zion

V njegovem okviru so izbrani slovenski podjetniki dobili edinstveno priložnost - mesto na prodajni polici trgovske verige, kjer bodo predstavljali svoje poslovne zgodbe in izdelke.

Od danes, 26. septembra, lahko obiskovalci vseh trinajstih megamarketov Interspar najdejo polico ŠTARTAJ SLOVENIJA in spoznajo ter z nakupom izdelkov podprejo dvanajst slovenskih podjetnikov, ki se potegujejo za enkratno poslovno priložnost. Najuspešnejši avtor bo namreč dobil šestmesečno ekskluzivno pogodbo s Spar Slovenija in medijsko podporo POP TV, najuspešnejši izdelek pa bo postal »Hit produkt 2016«.

Sodelujoče ustvarjalce bo lahko širša javnost še podrobneje spoznala v novi oddaji na POP TV. Od nedelje, 16. oktobra, bo vsako nedeljo ob 17.55 v oddaji Štartaj, Slovenija! podjetniški mentor Matija Goljar predstavil zgodbe vseh dvanajstih podjetnikov, ki s svojimi izdelki želijo uspeti na trgu in jim s pomočjo strokovnjakov ponudil dragocene podjetniške nasvete.

Podjetje Spar Slovenija s prodajnimi policami ŠTARTAJ SLOVENIJA izraža podporo sveži podjetniški energiji in hkrati spodbuja nakup izdelkov, ki prihajajo izpod rok še neuveljavljenih domačih ustvarjalcev.

Ob otvoritvi prodajnih polic ŠTARTAJ SLOVENIJA je mag. Igor Mervič, generalni direktor podjetja Spar Slovenija, poudaril: »Projekt predstavlja še enega izmed mejnikov v naši 25-letni viziji zagotavljanja tistega, kar ljudje potrebujejo, hkrati pa z njim nadgrajujemo tudi naše sodelovanje s slovenskimi dobavitelji in ustvarjalci. V ponos nam je, da smo prvi trgovec, ki je slovenskim podjetnikom na tovrsten način odprl svoja vrata ter jim ponudil priložnost na začetku poslovne poti. Želim jim veliko sreče in poguma, obiskovalce naših trgovin pa vabim, da poiščejo polico ŠTARTAJ SLOVENIJA in skupaj z nami podprejo podjetniški zagon.«