Špas Teater za pomoč slovenskim otrokom

20. 5. 2016

19. junija ob 20. uri se boste lahko nasmejali do solz. V središče Ljubljane namreč prihaja sproščena zabava, ki bo zatresla oder Kongresnega trga. Špas teater v sodelovanju z Ustanovo Pustimo jim sanje pripravlja veliko dobrodelno prireditev polno smeha - za pomoč slovenskim otrokom. Za trenutek se boste lahko odmaknili od vsakodnevnih skrbi in se prepustili 'Špasni' komediji.

Na oder bodo stopila priljubljena igralska imena, za večer preplavljen s pozitivno energijo in smehom bodo poskrbeli: Denis Avdić, Ranko Babić, Lado Bizovičar, Klemen Bunderla, Jernej Čampelj, Katarina Čas, Jaša Jamnik, Jure Karas, Boris Kobal, Ana Maria Mitić, Gašper Tič, Jonas Žnidaršič, Zvezdana Mlakar, Jure Godler, igralci muzikla Cvetje v jeseni z Nino Pušlar in Matjažem Robavsom, ter druga znana imena velikih odrov in glasbeniki, ki vam jih bomo razkrili med prireditvijo.

Vstopnine ni, lahko pa vseeno pomagate otrokom.

Pošljite SMS s ključno besedo NASMEH1 ali NASMEH5 na 1919 in prispevajte (1 eur ali 5 eur) v sklad Ustanove »Pustimo jim sanje«. Za dobrodelnost boste tokrat tudi nagrajeni - Špas teater je namreč za vse donatorje pripravil prav posebno ugodnost. Prispevek otrokom potrebnim pomoči prinaša POPUSTE na redne cene vstopnic za izbrane predstave Špas teatra - (donacija 1 € prinaša 10% popust, donacija 5 € pa kar 50% popust). Pravila in spisek predstav, kjer lahko uveljavljate popust, so objavljeni na www.spasteater.si

Vsa pridobljena sredstva bodo torej donirana za vse tiste, ki živijo v revščini, kriznim centrom, ki skrbijo za otroke vseh starosti, ki tja pridejo ali se zatečejo zaradi nasilja oziroma slabih razmer v družini, otrokom, ki jim starši ne morejo izpolniti niti najbolj osnovnih življenjskih potreb. Zbrana sredstva bodo namenjena tudi nakupom osnovnih potrebščin in dobrin, obšolskih dejavnosti in letovanj, ki bodo za nekatere otroke prva v življenju.

Bodite tudi letos del velike dobrodelne zgodbe Špas teatra in Ustanove Pustimo jim sanje!

Dobrodošli v čim večjem številu, da se skupaj nasmejimo in obenem podarimo sanje našim otrokom!

Podporniki prireditve: Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, Slovenski Karitas, fundacija Anina zvezdica in Mestna občina Ljubljana, g . Zoran Janković.

Priporočamo