Spomladanski sejmi Flora, Poroka, Altermed in čebelarji že naslednji vikend!

Spomladanski sejmi Flora, Poroka, Altermed in čebelarji že naslednji vikend! (foto: profimedia) profimedia
1. 3. 2017

Ljubitelji urejenega vrta in doma, vrtičkarji in sadjarji - ljubiteljski in profesionalni -, pa tudi vsi, ki se pripravljajo na svoj popolni poročni dan, ali se zavedajo pomena lastne skrbi za svoje zdravje, bodo od 10. do 12. marca obiskali celjsko sejmišče.

Na sejmih Flora, Poroka, Altermed ter največjem srečanju čebelarjev v Evropi ApiSlovenija se bo letos predstavilo več kot 420 razstavljavcev iz Slovenije in tujine.

Sejme bo mogoče vse tri dni obiskati med 9. in 18. uro, v Celjskem sejmu pa vabijo obiskovalce, da si dnevni program dogajanja, ki pomembno sooblikuje sejme, pred obiskom ogledajo na www.ce-sejem.si.

sejem

Predavanja in sejmi za ceno ene vstopnice

Sejemski trojček in ApiSlovenija čez vikend bo mogoče vse tri dni obiskati med 9. in 18. uro.

Z nakupom dnevne vstopnice imajo obiskovalci prost vstop na vse prireditve, ki ta dan potekajo na sejmišču. Z eno vstopnico pa lahko v petek obiščejo tri sejme, čez vikend pa še mednarodno prodajno razstavo ApiSlovenija. »Za tiste obiskovalce, ki bodo sejmišče obiskali več dni zapored, so ohranili 2- (10,00 EUR) in 3-dnevne vstopnice (15,00 EUR), ki so jih prvič uvedli v letu 2016.

Zaradi zanimivega programa, predvsem na sejmu Altermed, je vsako leto več takih obiskovalcev, ki sejme obiščejo več dni zapored, zato njihovo pozornost nagrajujejo s cenejšimi večdnevnimi vstopnicami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri