Sredini psihološki večeri s knjigo v Konzorciju z Damjano Bakarič

29. 7. 2017

Ker je Damjana prepričana, da knjiga zdravi, ustavi, pomiri in nas osredotoči na eno stvar, kar nam omogoča poglobljenost namesto površne večopravilnosti, je strastna promotorka branja in zagovornica knjig. In uvaja knjigo kot resno protiutež večopravilnosti in odvisnosti od socialnih omrežij.

»V Konzorciju bomo s septembrom začeli s knjižnimi večeri, kjer bo kraljica knjiga, ki spreminja na bolje. Imela bom tudi zanimive goste, predvsem pa bodo ti večeri potekali tako, da bo zelo zaželeno sodelovanje občinstva v smislu debate. Rada bi naredila iskrive večere, kjer se bomo lahko odkrito pogovarjali o vsem. Prepričana sem, da nam tega manjka. Na svojih fb straneh bom objavila datume in knjige, okoli katerih bo tekla debata, tako da se bodo ljudje lahko na debato tudi pripravili.«

Damjana Bakarič je tudi urednica bloga www.berem.si, kamor umešča knjige, ki spreminjajo na bolje, nas navdihujejo in zdravijo. Sama prisega na zdravilno moč knjig, saj si je sama s knjigami pomagala iz izgorelosti in hude tesnobe.

Za konec pa še nekaj povezav dobrih knjig:

knjiga