#StandUpMaratonec bo v 10 dneh pretekel 500 km!

10. 5. 2017
Deli

Andrej Težak Tešky bo v 10 dneh pretekel 500 km in s kolegi komiki nasmejal 30 slovenskih mest. Najbolj zabaven ultramaraton štarta 11. maja v Mariboru.

Pionir domače stand-up scene, Andrej Težak Tešky, in Ceh za smeh, specialist za alternativno komedijo, bosta med 11. in 20. majem izvedla športno-zabavni projekt #StandUpMaratonec. Tešky bo v 10 dneh pretekel 500 km in obiskal 30 slovenskih mest, v vsakem pa bo s svojimi kolegi nasmejal občinstvo s stand-up nastopom.

Namen projekta je na nov način predstaviti stand-up komedijo z dobrodelno noto, saj bo celoten izkupiček ultraizziva #StandUpMaratonec namenjen projeku Botrstvo. Le-ta izboljšuje kakovost življenja otrok in mladostnikov, ki so zaradi materialne, socialne, zdravstvene ali družinske stiske ogroženi, prikrajšani ali socialno izločeni.

#StandUpMaratonec se bo začel 11. 5. ob 17h v mariborskem klubu Satchmo, končal pa 20. 5. zvečer v ljubljanskem klubu smeha 10ka oz. na vrtu pri Gajotu. Vmes pa bo pretekel in nasmejal Štajersko (Celje, Sl. Konjice, Sl. Bistrica ...), Zasavje (Trbovlje, Hrastnik, Zagorje, Litija), Dolenjsko (Novo mesto, Kočevje, Ribnica, Trebnje, Grosuplje), Notranjsko (Cerknica, Logatec, Vrhnika, Borovnica) in Gorenjsko (Kranj, Škofja Loka, Medvode, Kamnik, Domžale).

Ljubitelji teka se lahko Teškyju pri projektu #StandUpMaratonec na poti pridružite kot zajčki, na nastopih komikov pa s prispevki v klobuk in donacijami za Botrstvo.

Teshky

Več o tem pa na:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec