#StandUpMaratonec osvojil prvi vrh

16. 5. 2018
Deli
#StandUpMaratonec osvojil prvi vrh (foto: Stand Up Maratonec Press)
Stand Up Maratonec Press

Andrej Težak Tešky je s prijatelji narave in smeha včeraj osvojil Slavnik in začel 33-dnevni projekt #StandUpMaratonec na Zlatorogovi poti – Gremo v hribe za Botrstvo. Ta teden vas vabi še na Kokoško, Snežnik, Čaven, Nanos in Krim.

Čeprav je kazalo, da bosta Teškega že na štartu celomesečnega projekta prala dež in sodra, se je spet pokazalo, da je projekt #StandUpMaratonec rojen pod srečno zvezdo. Točno ob uri predvidenega štarta so se oblaki razkadili in pogumne pohodnike, ki jih ni ustavilo kislo popoldne, je obsijalo sonce. Številčno nekoliko okrnjena, a odlično razpoložena ekipa se je podala v hrib in v uro dolgem vzponu uživala v razgledih na Tržaški zaliv in bogato cvetočih travnikih Slavnika. Za smeh na vrhu sta ob vodji odprave poskrbela stand-up komik leta, Stefan Šumanac – Šumi ter Marko Žerjal.

Danes vas #StandUpMaratonec vabi na pravo kraško Kokoško. Zbor je ob 17:30 na parkirišču ob mejnem prehodu Lipica, stand. Podrobnosti o projketu in urniki poiščite na povezavi v priloženem dokumentu

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan