Stanovalce Centra starejših Notranje Gorice navdušil obisk Rebeke Dremelj

26. 7. 2019
Deli
Stanovalce Centra starejših Notranje Gorice navdušil obisk Rebeke Dremelj (foto: Center starejših Notranje Gorice)
Center starejših Notranje Gorice

Pestra paleta okusov sladoleda in veganski sladoled izpod rok delovne inštruktorice Kaje sta poskrbela, da so se v tem vročem poletnem popoldneva stanovalci Centra starejših Notranje Gorice dodobra ohladili, ob tem pa je njihova srca ogrel še obisk Rebeke Dremelj.

Življenje ženske, ki je Slovenijo navdušila leta 2001, ko je osvojila laskavi naslov ”Miss Slovenije”, leta 2008 pa Slovenijo še zastopala na Evrosongu, ni bilo vedno postlano samo z rožicami. Pred nekaj leti je namreč zbolela tudi za rakom, a ga uspešno premagala in postala še močnejša!

Rebeka je s svojo prisotnostjo na dogodku stanovalce Centra navdušila tako s svojo prisrčnostjo kot pesmijo ’Še verjamem’, ki so jo stanovalke iz domskega pevskega zbora najprej zapele same kot presenečenje, nato pa skupaj z Rebeko.

Na zabavi ni manjkal niti kviz, ki ga je tokrat pripravila delovna terapevtka Alja. Ob zelo zanimivih vprašanjih so se tam zbrani nasmejali do solz, trije izmed udeležencev pa so se tudi razveselili bogatih nagrad.

Dogodek so popestrili tudi različni gostje in prostovoljci iz OŠ Brezovica, dame iz društva upokojencev Žerjavčki pa so pripravile še čudovit kulturen program.

sladoled