Štartaj Slovenija piše novo poglavje o podjetniškem uspehu

22. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Spar Slovenija svoje 25. leto delovanja zaključuje z optimistično noto. Odmevni družbeno odgovorni projekt ŠTARTAJ SLOVENIJA je s svojimi prvimi rezultati dokazal, da Slovenci resnično cenimo domače izdelke in smo pripravljeni podpreti domače podjetnike.

V 25 letih je Spar Slovenija z vizijo zagotavljanja vsega, kar ljudje potrebujejo, odprl vrata številnim slovenskim podjetjem in podjetnikom. Letos pa je postal tudi prvi slovenski trgovec, ki je na inovativen način podprl še neuveljavljene slovenske ustvarjalce. Ti so se s svojimi izdelki predstavili na posebni prodajni polici v vseh megamarketih Interspar, njihove zgodbe pa je javnost spoznala v oddaji Štartaj, Slovenija! na POP TV.

Projekt že sedaj ocenjujejo kot uspešnega, saj so kupci prepoznali potencial izdelkov in nagradili ustvarjalce z nakupi. Več kot polovica sodelujočih podjetnikov je že prejela dodatno naročilo, saj so prvotno naročene količine zaloge pošle. Ob zaključku prvega sklopa televizijske oddaje je mag. Igor Mervič, generalni direktor podjetja Spar Slovenija, poudaril: »ŠTARTAJ SLOVENIJA je zelo zanimiv in dinamičen projekt, v katerem je zelo težko predvideti izid. Do sedaj se je pokazalo, da ko izdelku na naši polici dodaš tudi zgodbo, dobi izdelek v očeh kupcev vrednost in se lažje odloči za njegov nakup. O vsem tem govorijo tudi podatki, da se je povečala prodaja in povpraševanje po izdelkih, ki so bili predstavljeni v televizijski oddaji na POP TV. Vsekakor pozdravljam pozitiven odziv Slovencev, ki s svojimi nakupi podpirajo podjetnike v projektu ŠTARTAJ SLOVENIJA. Uspeh tega projekta je zagotovo posledica skupnega dela in odličnega sodelovanja našega podjetja s podjetji PRO Plus d.o.o. in agencijo Formitas.«

Decembra se projekt ŠTARTAJ SLOVENIJA bliža vrhuncu. Med dvanajstimi sodelujočimi ustvarjalci, ki se potegujejo za enkratno poslovno priložnost, bodo najuspešnejši podjetniki dobili šestmesečno ekskluzivno pogodbo s Spar Slovenija, najuspešnejši izdelek pa bo postal »Hit produkt 2016«.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri