Ste siti šunke, hrena in jajčk? Istrian Tapas vam ponuja več

Ste siti šunke, hrena in jajčk? Istrian Tapas vam ponuja več (foto: Promo) Promo
14. 4. 2017 | Promocijsko sporočilo

Velikonočna miza je vedno polna pisanih pirhov, hrena, šunke, potice in ostalih slastnih tradicionalnih slovenskih dobrot. A kaj, če bi za spremembo namesto pisanih pirhov ugriznili v pisane barvite grižljaje v najmodernejši restavraciji v Portorožu? Se posladkali z zapečeno jajčno kremo namesto s potico? To boste tako jedli spet za božične praznike.

Marko Gorela, mlad, nadarjen in inovativen kuhar za vas pripravlja tapastične obroke, ki so seveda primerni za vso družino. Velikonočni družinski izlet na Obalo, kjer je že skoraj poletje pa še novo doživetje s pogledom na morje tik ob portoroški promenadi. Kaj bi si še želeli več? Seveda, hrano.

Marko Gorela navdušuje z raznolikimi grižljaji

Morsko je lahko tudi velikonočno. Prekajen ribji file s hrenovo gorčico in glazirana jabolka z zelenim porom, za dodatek pa še čips kravjega sira?

Pisani grižljaji  ki se jim ni moč upreti

Niste bili lačni, vemo, ste pa zagotovo po prebiranju teh kreativnih velikonočnih jedi. Se še vedno radi spominjate svoje babice, kako vam je postregla s sveže nabranim regratom in toplo panceto? Marko Gorela vam ga bo pripravil s panceto s kmetije Trček, s poširanim jajcem in s toplim krompirjevim prelivom. Za prste obliznit!

Razvajanje s sladkimi tapasi

In svežine še ni konec. Krompirjeve njoke z golažem istrskega goveda bo popestril s sveže nabranim istrskim čemažem. Če vas niti to ne prepriča, pa pridite samo na domač tapastičen sladoled. Ne bo vam žal!

Priporočamo