Stella, pevka skupine Karma, je bila bitko za življenje!

Stella, pevka skupine Karma, je bila bitko za življenje! (foto: Karma Press) Karma Press
14. 2. 2017

Skupina Karma predstavlja svojo novo pesem z naslovom »Budi prvi«. Gre za zelo moderno in ritmično pesem za katero je remix naredil dolgoletni član Karme Nenad Čirjak, bolj poznan kot Neno. Seveda brez komplikacij skoraj pri nobeni premieri ne gre, tokrat pa se je močno zapletlo z zdravljem pevke skupine Karma.

Prelepa dalmatinka Stella, je pristala v bolnišnici po tem ko je doživela pravo nočno moro. Poleg okužbe dihal, ki jo je pestila že dlje časa, se je Stella okužila še z ogljikovim monoksidom. »Imela sem občutek, da me je plin davil. Nisem mogla dihat, počutila sem se kot, da imam zelo majhna pljuča. Najbolj nenavadno je bilo to, da nisem nič zavohala. Največja sreča v vsem je bila, da sem imela nočne more pa nisem mogla spati, zato sem odpirala okno in prezračevala...« je svojo strašno izkušnjo opisala Stella.

Na srečo se je vse končalo dobro, in Stella je lahko čez dober teden že opravljala poslovne obveznosti. Ena najbolj pomembnih v tem času je bila snemanje spota za novo pesem.

Neno je o snemanju spota povedal: »Snemanje spota se je zaradi Stellinih neprijetnih komplikacij precej zavleklo. Smo pa se zato na snemanju še toliko bolj zabavali! Tako tematiko spota kot tudi stajlinge si je zamislila Stella. Za snemanje pa smo angažirali vrhunsko ekipo, ki skrbi tudi za videoopodobitve skupine 2 Cellos. Ko delaš s profesionalci je vse enostavno«.

»Pesem govori o nesrečni ljubezni kar ni neka nova tema (smeh)«, je pojasnila Stella in dodala: »smo pa zato naredili zelo moderen aražma. Pesem zveni prav svetovno, meni so najbolj všeč violine.«