Stoječe ovacije za novo predstavo Željka Božića

Božić je navdušil občinstvo (foto: Aljoša Rebolj) Aljoša Rebolj
9. 10. 2016

»Vem, da smo ustvarili nekaj res izjemnega v slovenskem prostoru. To pa so prepoznali tudi ljudje, kar je dosežek, na katerega smo lahko zelo ponosni,« je prve vtise po premierni uprizoritvi predstave Sanjska služba strnil plesalec in koreograf Željko Božić.

Za predstavo, zastavljeno po motivih zgodb iz knjig enega svetovno najbolj branih psihoterapevtov Jorgeja Bucayja, si je z ekipo plesalcev v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma zaslužil več minut stoječih ovacij s strani občinstva.

»Ta predstava izhaja iz mene in mojih izkušenj. In kar deliš z ljudmi, je zame zelo intimen občutek,« je še zaupal vidno ganjen Božić, sicer nepogrešljivi del naše najstarejše plesne šole Kazine že 20 let.

Optimistična in na trenutke hudomušna predstava Sanjska služba je nastajala dve leti, vse od aprila pa je ekipa vanjo vložila več kot 500 ur fizičnega treninga. Gledalci pa o lahko uživali v različnih tehnika 'uličnih plesov' – hiphopa, popinga, house dancea in lockinga.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri