T. L. Sirk del gospodarske delegacije na poslovnem forumu v Franciji

Poitiers, Francija (foto: profimedia) profimedia
29. 3. 2017 | Promocijsko sporočilo

Enkrat na leto mala in srednja podjetja iz vseh sektorjev na mednarodnem poslovnem forumu Futurallia v francoskem mestu Poitiers dobijo priložnost za predstavitev svoje dejavnosti drugim podjetjem, kar jim lahko odpre vrata na tuje trge.

tokratno delegacijo osmih slovenskih podjetij, ki se bodo kar tri dni – od danes, 29. marca, do petka, 31. marca, – predstavljala na forumu, je tudi transportno in logistično podjetje T. L. Sirk. »Veseli smo, da smo bili izbrani in lahko sodelujemo. Prepričan sem, da nam bodo razgovori in neformalna mreženja s predstavniki tujih podjetij omogočili nadaljnji razvoj in širitev našega poslovanja,« je povedal direktor podjetja Andrej Sirk.

Organizatorji pričakujejo, da se bo letošnjega sejma udeležilo približno 300 podjetij, največ seveda iz Francije. Svojo prisotnost na dogodku, ki lahko podjetnikom odpre številna vrata in jih usmeri na pot razvoja in sinergij s tujimi podjetji, so potrdile tudi gospodarske delegacije iz več kot 20 držav.

Podjetje T. L. Sirk, ki zaposluje več kot 130 ljudi, na forum potuje pod okriljem SPIRIT Slovenija. »Delujemo že v 69 državah. Forum bomo poskušali v čim večji meri izkoristiti za še bolj okrepljeno prisotnost v Franciji in tudi drugje v svetu,« je še dodal Sirk, ki že vse od ustanovitve podjetja išče dolgoročne sinergije s ključnimi kupci v avtomobilski industriji, industriji bele tehnike in pohištveni industriji.

Podjetje T. L. Sirk je transportno in logistično podjetje. Že 10 let zagotavlja tako transportne kot tudi celovite logistične storitve – skladiščenje, carinske storitve, ladijski prevoz in cestni prevoz. Delujejo v 69 državah na petih celinah. V podjetju z več kot 20-letno družinsko tradicijo prevozništva danes zaposlujejo 132 ljudi. V logističnem centru v Ljubljani imajo 4000 kvadratnih metrov pokritih površin, v katerih je prostora za 6000 palet. V podjetju z lani v celoti posodobljenim voznim parkom omogočajo kakovostne storitve in želje ter potrebe naročnikov postavljajo na prvo mesto.