Tako sta slovenska filmska zvezdnika videti več kot 30 let kasneje

Tako sta slovenska filmska zvezdnika videti več kot 30 let kasneje (foto: POP Tv) POP Tv
15. 3. 2017

V prvi oddaji nove sezone MasterChefa vas čaka filmski izziv, saj se bo kuhalo »po receptih« iz filmov Poletje v školjki, Moj ata, socialistični kulak in Dvojne počitnice, so nam sporočili iz Pop TV.

Da pa ne bo vse tako preprosto, bodo morali kuharji navdušiti filmske junake, ki se bodo zopet pokazali na televizijskih zaslonih. »Takrat sem bil star 13 let, zdaj pa sem 45, tako da izračunaj, koliko časa je od filma,« se je z Luko pošalil David Sluga, ki je v mladinskem hitu igral Tomaža. Ko je Luka pripomnil: »Kaj pa tista igralka, mi smo bili vsi zaljubljeni vanjo,« pa je odkrito priznal: »Tudi jaz sem bil takrat, a zdaj sem srečno poročen.«

V filmu Moj ata, socialistični kulak je hči Olgo igrala Urška Hlebec. Tudi igralka bo v MasterChefu podala svoje mnenje, je pa sodnikom zaupala, da je bil omenjeni film njen prvenec.

Glavni igralec iz Dvojnih počitnic Danijel Poslek, ki se je v filmu »basal« s čokoladno torto, pa bo na koncu ocenjeval sladico.

Mi vam razkrivamo, kako so bili igralci videti takrat in danes, kako so ocenili hrano, pa si oglejte nocoj ob 21. uri v MasterChef Slovenija.

In pa še tole nam je prišlo na uho ...

Natalijina nesreča v kuhinji MasterChef

Natalija je imela že v prvi oddaji kar nekaj težav v kuhinji, tokrat pa bi se skoraj poškodovala. Med cvrtjem ji je na tla padla ponev in pevka se je skoraj polila z vrelim oljem: »Srečo sem imela, da sem dovolj hitro odskočila, saj bi se lahko poškodovala,« je v izjavi povedala Natalija.

masterchef

Koliko je bilo škode in ali bo ekipa vseeno uspešno dostavila hrano, boste izvedeli nocoj ob 21. uri.