Sezona obiranja jabolk je pred vrati in po njih bo v tednu od 12. Do 17. septembra zadišalo tudi v restavraciji diVino.
Chef Matjaž Cotič (Dobro jutro, Barilla, Kuharska reprezentanca Slovenije) bo poskrbel za tematsko obarvan nabor jedi, ki jih bomo pospremili s koktajli in ostalimi pijačami na temo okusa jabolk.
Kulinarični izbor:
- Tatar svežega lososa na hladni jabolčni juhi z zeleno. Brncinov carpaccio z jabolki.
- Gosja jetra na popečenih jabokih. Waldorf solata s popečenim filejem brancina na kaši tatarske ajde. Jagnečja zarebrnica z jabolki in pehtranovim pirejem.
- Jabolčna krostata z jajčno peno in aromatiziranim viskijem.
- Domač naravni jabolčni sok.
Vrhunec tedna jabolk v diVinu se bo z Jim Apple After Work Party zgodil v četrtek, 15.9. po 16 uri. Poleg kulinaričnih doživetij bodo za prijetno vzdušje skrbeli DJ, brezplačni prigrizki ob koktajlih z viskijem in izbor pijače po ugodnejših cenah.
Zazibajte se v pravljično prijetno jesen z restavracijo diVino!