Dogodki Promocijsko sporočilo

Teden jabolka v restavraciji diVino

1. 9. 2016
Deli
Teden jabolka v restavraciji diVino

Sezona obiranja jabolk je pred vrati in po njih bo v tednu od 12. Do 17. septembra zadišalo tudi v restavraciji diVino.

Chef Matjaž Cotič (Dobro jutro, Barilla, Kuharska reprezentanca Slovenije) bo poskrbel za tematsko obarvan nabor jedi, ki jih bomo pospremili s koktajli in ostalimi pijačami na temo okusa jabolk.

Kulinarični izbor:

  • Tatar svežega lososa na hladni jabolčni juhi z zeleno. Brncinov carpaccio z jabolki.
  • Gosja jetra na popečenih jabokih. Waldorf solata s popečenim filejem brancina na kaši tatarske ajde. Jagnečja zarebrnica z jabolki in pehtranovim pirejem.
  • Jabolčna krostata z jajčno peno in aromatiziranim viskijem.
  • Domač naravni jabolčni sok.

Vrhunec tedna jabolk v diVinu se bo z Jim Apple After Work Party zgodil v četrtek, 15.9. po 16 uri. Poleg kulinaričnih doživetij bodo za prijetno vzdušje skrbeli DJ, brezplačni prigrizki ob koktajlih z viskijem in izbor pijače po ugodnejših cenah.

Zazibajte se v pravljično prijetno jesen z restavracijo diVino!