Telemachov pajek omrežil Dolenjsko

27. 8. 2015
Deli
Telemachov pajek omrežil Dolenjsko (foto: Telemach)
Telemach

V pajčevino glasbe, zabave in praznovanja mobilnega omrežja prihodnosti, LTE, je bil včeraj ujet večer v Novem mestu. Telemach pajek je na Novi trg pripeljal že utečeno ekipo glasbenikov, ki so znova poskrbeli za nepozabno dogajanje na prostem.

Velik oder pod zvezdnim nebom so zasedli: Trkaj, Klemen Bunderla, Alya, Natalija Verboten, Omar Naber, Mambo Kings, Samuel Lucas s skupino, Andraž Hribar, Matjaž Jelen, Nuša Derenda, Rok Ferengja, Kataya in DJ Baza. Najmlajši so uživali v animacijah Nodija in Pike Nogavičke, najbolj pogumni pa so se slikali s Telemachovim pajkom. Nihče ni ostal lačen zabave, saj je pester program ponudil razvedrilo za vse okuse.

Jasno nebo je tokrat začinilo večerno vzdušje in Novomeški trg je zažarel v polnem sijaju. Zabave željno občinstvo se je prepustilo toku glasbe, ob kateri so prepevali in rajali vse do poznih večernih ur. V mrežo odeto pa ni bilo le Novo mesto, tokrat je Telemachov pajek pletel posebno mrežo energije tudi med nastopajočimi, tako so številni dueti in spontani nastopi oplemeniti že četrto Telemachovo zabavo.

Iskrice v očeh so žarele tudi Samuelu Lucasu: "Ves trud in energija, ki smo jo vložili v Telemachove zabave sta bila danes poplačana. Glasbeniki smo se tokrat še posebej začutili, se povezali in se dopolnjevali. Harmonija je preplavila oder in občinstvo, enostavno ujeti smo bili v mrežo zabave, ki se je pletla tako na odru in pod njim. Super Dolenjsko občinstvo nam je energijo vračalo."

Zabave se odvijajo na območjih, kjer je Telemach nadgradil mobilno omrežje. Tako so pri Telemachu zadovoljni, da sedaj lahko tudi Dolenjci uživajo v mobilnem omrežju prihodnosti, LTE in vabijo vse uporabnike, da se zglasijo v njihovih poslovalnicah, kjer jim nudijo hitri mobilni intrenet do konca leta brezplačno.

Omrežena je Primorska, Gorenjska, Koroška, naslednja postaja Telemachove mreže zabave je Prekmurje.