Telemachov pajek že plete svojo mrežo - obeta se mreža žurov!

9. 6. 2015
Deli
Telemachov pajek že plete svojo mrežo - obeta se mreža žurov! (foto: Žiga Intihar)
Žiga Intihar

S prevzemom Tušmobila je Telemach postal tretji največji mobilni operater v Sloveniji. Pomladi in vso poletje bo Telemach aktivno nadgrajeval obstoječe omrežje po vsej državi in hkrati gradil LTE mobilno omrežje prihodnosti.

Ob novih baznih postajah, pa bo zraven poskrbljeno tudi za veselje in zabavo. Po vsej Sloveniji bo mrežo zabav pletel Telemachov pajek, ki bo potoval vse od Kopra, proti Bledu, nato v smer Novega mesta, proti Slovenj Gradcu, Murski Soboti, na koncu pa se bo ustavil še v prestolnici. Zabavali se bodo lahko vsi, tako najmlajši kot odrasli – poskrbljeno bo za vse okuse, saj bo pisana družba slovenskih glasbenikov s pestrim programom pripravila nepozaben žur – Telemachov žur.

Za glasbene užitke bodo skrbeli: Trkaj, Klemen BundErla, ALya, Natalija VErboten, OMar Naber, MAmbo Kings, Samuel LuCas, Andraž Hribar, MatjaŽ Jelen (Šank Rock), NUša Derenda in Rok FeRengja (Rok 'n' Band). Najmlajši se bodo lahko zabavali ob vragolijah Nodi-ja in Pike Nogavičke, za adrenalin pa bo skrbel Telemachov pajek, ki obeta vrtoglave akrobatske podvige.

Prva zabava bo v Kopru, bolj natančno: Taverna Koper, 17. junija med 18.00 in 22.00 uro.

Ne zamudite otvoritve glasbene poslastice, pustite se ujeti v mrežo Telemachovega pajka!

telemachov žur