Telemachova glasbena karavana je v mrežo zabav zapletla Bled

9. 7. 2015

Včeraj je bil večer na Bledu odet v pajčevino glasbe in zabave. Čeprav se je sonce skrilo in so deževni oblaki prekrili svetlo nebo, biser Gorenjske ni izgubil svojega čara. V Veslaškem centru se je namreč ponovno zbrala Telemachova karavana glasbenikov, ki po Sloveniji to poletje skupaj s Telemachovim pajkom plete mrežo zabav.

Na odru ob Blejskem jezeru so obiskovalce zabavali številni slovenski glasbeniki: Trkaj, Klemen Bunderla, Alya, Natalija Verboten, Omar Naber, Mambo Kings, Samuel Lucas, Andraž Hribar, Matjaž Jelen, Nuša Derenda, Rok Ferengja, Kataya in DJ Baza. Nastopajoči so goste s svojo energijo navdušili.

Na nebu se je odvil ples bliska in strel, pod odrom pa se je množica predala glasbi, nekateri so se celo tako vživeli, da so plesali po dežju. Ostali pa so plesali pod varnim zavetjem šotora, prepevali in se zabavali. Otroci so uživali v animacijah Nodija in Pike Nogavičke, najbolj pogumni pa so se slikali s Telemachovim pajkom. Prav nihče ni ostal »lačen« zabave, saj je pester glasbeni program ponudil razvedrilo za vse okuse.

Odličen večer pa je začinilo še majhno presenečenje. Samuel Lucas je na oder povabil Nastjo Vodenik (Perpetuum Jazzile). Mladenka povabila ni pričakovala, a se je kljub vsemu pred publiko odlično znašla. Skupaj s Samuelom sta gostom postregla z odlično glasbeno točko, ki je večer še dodatno popestrila.

Svoje zadovoljstvo na račun še enega uspešnega dogodka je z nami delil Tomaž Kampuš, direktor prodaje v podjetju Telemach: "Največ šteje zadovoljstvo obiskovalcev, oziroma naših obstoječih ali bodisi bodočih uporabnikov. Veseli smo, da smo v mrežo naših zabav ujeli takšno množico obikovalcev. Energija na Bledu je bila neverjetna in prizadevamo si, da bo temu tako skozi vso poletje. Tokrat namreč praznujemo novo omrežje prihodnjosti, LTE. Na Telemachu smo se odločili za temeljito posodobitev obstoječega Tušmobilovega mobilnega omrežja in izgradnjo novega Telemachovega mobilnega omrežja po vsej Sloveniji. Verjamemo, da lahko dosežemo cilj, ki smo si ga zastavili in strmimo k temu, da bomo s tem prispevali k boljši uporabniški izkušnji, ki jo bo zagotovilo hitro in sodobno omrežje. Naši naročniki na področju Gorenjske bodo lahko kmalu uživali v hitrem LTE omrežju, zato svetujemo, da se zglasijo v eni izmed naših poslovalnic in da zamenjajo kartico SIM.«

Naslednja Telemachova zabava 19.8. prihaja v Slovenj Gradec!