Telemachova novoletna zabava: poglejte, kdo se je pridružil!

Telemachova novoletna zabava: poglejte, kdo se je pridružil! (foto: Promocijsko gradivo Telemach) Promocijsko gradivo Telemach
23. 12. 2020 | Promocijsko sporočilo

Novoletnih zabav, kakršne smo poznali doslej, letos ni, zato so se pri telekomunikacijskem podjetju Telemach odločili za alternativno obliko. Poglejte, kako so se pripravljali na praznike ...

Nepozabna virtualna novoletna zabava

V podjetju Telemach so v četrtek, 17. decembra, zvečer gostili virtualno novoletno zabavo, saj so želeli, da se njihovi zaposleni ob koncu leta vendarle malce sprostijo vsaj v udobju svojega doma in začutijo praznično vzdušje.

Poskrbeli so tudi za prigrizek in pijačo, saj so zaposleni na svoj stalni naslov prejeli prav poseben Telemachov paket, ki je vseboval vso potrebno »opremo« za super večer - penino, prigrizek in kresničke.

Za zabavo so poskrbeli številni znani obrazi

Voditelj dogodka je bil David Urankar, z voščili pa so se zaposlenim javili tudi nekateri zlati košarkarski reprezentanti, tudi Edo Murić in Klemen Prepelič, saj je Telemach znan podpornik športa, za glasbeni del pa je bila izbira tudi jasna. Nadarjena pevka Klara Jazbec je namreč obraz praznične Telemachove kampanje in seveda je zapela tudi zdaj že zelo prepoznavno pesem Največ.

Nastopil je tudi mojster intelektualnega humorja, človek, ki zna s črkami in besedami, pravljičar in prevajalec - Boštjan Gorenc Pižama.

Prijetno druženje, ples in glasba

Dodatna popestritev so bile tudi nagradne igre na večer dogodka, v katerih so se zaposleni potegovali za bogate nagrade.

Virtualno druženje je tako minilo, kot bi mignil, vsi skupaj pa seveda upajo, da bo prihodnje leto spet vse drugače oziroma spet vse po starem in se bodo lahko zaposleni znova družili v živo in obujali spomine, ki so jih skupaj spisali.

Ne spreglejte Telemachove praznične ponudbe na telemach.si.

Foto: promocijsko gradivo Telemach

Priporočamo