Telemachova zabava se seli na Bled

2. 7. 2015

Za nami je Telemachova otvoritvena zabava, ki je pretekli teden gostovala v Kopru. Odzivi na prvo druženje so bili odlični, saj je pester glasbeni program postregel s poslastico za vse okuse. Karavana glasbenikov pa se že pripravlja na novo srečanje, saj 8. julija na Bled prihaja že utečena ekipa, ki bo zabavala Gorenjsko.

Znova bodo z nami: Trkaj, Klemen Bunderla, Alya, Natalija Verboten, Omar Naber, Mambo Kings, Samuel Lucas, Andraž Hribar, Matjaž Jelen, Nuša Derenda, Rok Ferengja in DJ Baza.

Zakaj ravno Gorenjska, nam je zaupala gospa Ditka Maučec, direktorica prodaje in marketinga pri Telemachu: "V Telemachu smo se odločili, da temeljito posodobimo obstoječe mobilno omrežje po vsej Sloveniji. Nadgradnja bo potekala postopoma, iz regije v regijo, temu pa bodo sledile zabave po vsej državi. V okviru zabavnih srečanj želimo uporabnike opozoriti na pozitivne spremembe, ki jih hitrejše, zmogljivejše in zanesljivejše omrežje prinaša. Spodobi se, da skupaj praznujemo novo omrežje LTE, in v veselje nam je, da čudovito izkušnjo lahko delimo z obstoječimi in novimi naročniki. Nadgradnja v obalno-kraški regiji je zaključena, zato smo se na Obali že zabavali, zdaj se selimo še na Gorenjsko, kjer bomo dela končali predvidoma v začetku julija. Pustite se ujeti v mrežo našega Telemachovega pajka in ne zamudite poletne zabave na Bledu."

Značke: Bled Telemach