Teorija vsega bo v kinematografih že konec januarja

24. 12. 2014

Za vas imamo poseben filmski cukerček! Prihod presunljive biografije Stephena Hawkinga je namreč prestavljen na 29. januar!

Ganljiva zgodba o paru ki z ljubeznijo premaguje še tako nepredstavljive ovire
Teorija vsega v kinematografih že konec januarja

Z veseljem sporočamo, da si bomo film TEORIJA VSEGA v slovenskih kinematografih lahko ogledali skoraj mesec dni pred prvotno načrtovanim terminom. Filmska upodobitev življenja legendarnega astrofizika Stephena Hawkinga že vse od prvih predvajanj navdušuje kritike in občinstvo s senzibilnim portretom ene najpomembnejših osebnosti današnjega časa in izjemno interpretacijo glavnih igralcev. Kmalu bomo v slednji lahko uživali tudi pri nas in spoznavali do sedaj še nikoli prikazano plat genialnega uma.

Film TEORIJA VSEGA, posnet po avtobiografiji Hawkingove prve žene, nas popelje v čas Stephenovega doktorskega študija na univerzi Cambridge, kjer se odvijeta dva usodna dogodka. Prvi je srečanje z mlado študentko književnosti Jane Wilde, ki Stephenu ukrade srce, drugi pa je diagnoza zahrbtne bolezni gibalnih nevronov, ki mu pri 21 letih ukrade sanje o brezskrbni prihodnosti. V tem prelomnem trenutku zdravniki Stephenu napovejo le še dve leti življenja.

Kljub črnoglednim napovedim se par kmalu poroči, si ustvari družino in z ljubeznijo vztrajno premaguje še tako nepredstavljive ovire.

Ganljiva zgodba, ki je že prepričala številne skeptike in si priborila zavidljivo število nominacij v aktualni sezoni filmskih nagrad, prihaja v slovenske kinematografe 29. januarja 2015.

Priporočamo