Težko pričakovan koncert leta 2015 - Eros Ramazzotti!

10. 1. 2015

Letošnje leto bo koncertno kar pestro! Med drugim bomo po šestih letih na našem odru znova videli glasbenega velikana Erosa Ramazzottija.

Na številne uspešnice, ki jih je ustvaril v 30-letni bogati karieri, bo treba počakati do jeseni, natančneje do 22. septembra 2015, ko prihaja v Areno Stožice.

Erosov zaščitni znak so dueti, ki vključujejo nepozabne zvezde Tino Turner, Andrea Bocellija, Cher, Anastacio, Joeja Cockerja, Luciana Pavarottija in Rickyja Martina, zadnjega, Fino All' Estasi, pa je posnel s pop divo Nicole Sherzinger. Zadnji album je Eros izdal oktobra 2014, ko je izdal dvojni Terra Promessa 30th Anniversary, na katerem so dobro znane uspešnice Adesso tu, Musica è, Se bastasse una canzone, Cose della vita (Can't Stop Thinking of You) - duet s Tino Turner, Un' altra Te, Piu bella cosa ...

Ste vedeli, da ...

  • 3. februarja 1984 je občinstvo na festivalu v San Remu prvič slišalo legendarno pesem Terra Promessa. V kategoriji obetavnih glasbenikov je nastopil mlad moški deškega videza in prepričljivo zmagal.
  • Leta 1985 pa je Eros na tekmovanju Big sodeloval s pesmijo Una Storia Importante in zmagal. Že prihodnje leto je sodeloval na festivalu v San Remu in spet pustil velik vtis s pesmijo Addesso tu.

Priporočamo