The Biggest Loser Slovenija prihaja 9. oktobra, sledila mu bo komentatorska oddaja z Jasno Kuljaj!

The Biggest Loser Slovenija prihaja 9. oktobra, sledila mu bo komentatorska oddaja z Jasno Kuljaj! (foto: Planet TV) Planet TV
29. 9. 2017

Tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija bo prvič na sporedu v ponedeljek, 9. oktobra, ob 21.10. V sredo, 11. oktobra, pa bo na sporedu še komentatorska oddaja Od težaka do junaka, ki jo bo vodila Jasna Kuljaj.

Največja preizkušnja jeseni in edini šov, v katerem izgubljanje pomeni zmago, na Planet TV prihaja že v ponedeljek, 9. oktobra, ob 21.10. V prvih oddajah bomo spoznali sedemnajst tekmovalcev in življenjske zgodbe, ki so jih pripeljale do sodelovanja v šovu The Biggest Loser Slovenija.

V šovu bodo pod strokovnim nadzorom in ob pomoči trenerjev Nataše Gorenc in Jana Kovačiča ter dietetičarke Katje Simić, specialistov medicine športa ZVD in voditeljice Špele Grošelj skušali premagati svoje kilograme. Največja izguba bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi najvišjo zmago, saj bo domov odnesel (ali odnesla) tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram oziroma skupno največ 50.000 evrov.

Že v sredo, 11. oktobra, pa bo na sporedu tudi posebna komentatorska oddaja Od težaka do junaka, v kateri bo Jasna Kuljaj z gosti komentirala dogajanje v The Biggest Loser Slovenija. Jasni Kuljaj bosta družbo delala "mišičnjaka" Andrej Milutinović in Rok "The Preacher" Tomažin. Oba sta izkušena trenerja, Andrej pa ima za seboj tudi zgodbo o izgubi odvečne teže. Med komentatorji, ki bodo prav tako sodelovali v oddaji, sta še Jerica Zupan in Tanja Kocman, več pa bo tudi gostujočih komentatorjev, med njimi Ana Maria Mitić.

V šovu The Biggest Loser Slovenija bodo od 9. oktobra na Planet TV spremljali 17 tekmovalcev, ki si želijo izgubiti odvečne kilograme in spremeniti svoje življenje.