Tilen Zakrajšek Project z novim singlom PARADOX

9. 12. 2015

Slovenski glasbeni prostor sestavlja množica izvrstnih, nadebudnih glasbenikov in avtorjev glasbe, ki vsakodnevno ustvarjajo kopico kvalitetnih izvedb različnih avtorskih glasbenih žanrov. Enega izmed teh gotovo zapolnjuje tudi Tilen Zakrajšek, diplomirani glasbeni tolkalist, ki svoje glasbeno izobraževanje nadaljuje na magistrskem študiju akademije za glasbo v Ljubljani.

"Tilen Zakrajšek Project" slovenski sceni ponuja novo glasbeno zvrst, katera je sicer bolj poslušana na ameriških tleh. Pri svojem ustvarjanju se z veseljem loti različnih glasbenih izzivov, prav s tem razlogom pa je v preteklosti sodeloval z mnogimi uspešnimi glasbeniki različnih zvrsti in žanrov. Po dveh izredno odmevnih avtorskih skladbah, PLAN B in APACHE, se je tokrat pojavil z glasbenim prvencem, ki nosi naslov PARADOX. Inštrumental, posnet v studiu ORK, ne pusti razočaranega še tako zahtevnega poslušalca. Tokrat je svoj pečat pustil poseben gost, vsem znana slovenska legenda scratcha - DJ SSF, znan kot spremljevalec slovenskega reparja Klemna Klemna.

Tilen Zakrajšek tudi po izdaji tretjega prvenca PARADOX še vedno ne počiva, saj že nastajajo ideje in aranžmaji za nove single, da bo zbirka, ki je potrebna za izdajo plošče kaj hitro polna.

S čim nas bo Tilen presenetil v prihodnosti nam ni želel izdati, zaupal pa nam je da ušesa marsikaterega poslušalca tega še niso slišala.