Tin Vodopivec predstavlja stand up šov "Now" z Danielom Slossom!

Tin Vodopivec predstavlja stand up šov "Now" z Danielom Slossom! (foto: management) management
10. 10. 2017

V Slovenijo se že četrtič vrača priljubljeni škotski komik Daniel Sloss, ki bo 20. oktobra ob 20.00 v Veliki dvorani CK Španski borci premierno uprizoril svojo novi stand-up šov z naslovom Now, ob njemu pa bo nastopil posebni gost Kai Humphries.

Za organizacijo dogodka bo poskrbel Tin Vodopivec, ki je letos – med drugimi – organiziral v 20 urah razprodan nastop Jima Jefferiesa. Daniel velja za enega najbolj nadarjenih komikov svoje generacije, slovensko občinstvo pa je navdušil že trikrat in nazadnje v le nekaj dnevih razprodal nastop v Cankarjevem domu. New York Times je o njemu zapisal »Umazan, sladek in premeten.«, Herald Sun iz Avstralije pa «Njegov humor inteligentno in ironično napada človeško hinavščino.«

Škotski zvezdnik je en najbolj vročih mladih stand-up zvezdnikov na svetu, njegovi šovi so redno razprodani, nastopa pa v oddajah, kot so Michael McIntyre's Comedy Roadshow, Russell Howard's Good News in Conan, kjer se je pojavil kar sedemkrat. Je zmagovalec festivala Sydney Comedy Festival's Best of the Fest Award International Winner (2016), s svojimi solo šovi pa je že devetkrat razprodal legendarni Edinburški Frige's z 10.000 obiskovalcev vsako leto, s turnejami pa je osvojil že ZDA, Avstralijo, VB - zdaj pa uspešno osvaja še Evropo.

  • "Njegov humor inteligentno in ironično napada človeško hinavščino." (Herald Sun, Avstralija)
  • »Briljantno temačen.« (Sunday Times)
  • »Umazan, sladek in premeten.« (New York Times)

Priporočamo