Obeta se zares pestra pomlad na Planet TV

Obeta se zares pestra pomlad na Planet TV (foto: Planet TV) Planet TV
15. 1. 2016

Na Planet TV se nam obeta pestra televizijska pomlad z dvema novostma pa tudi uspešnicami, ki so v preteklih sezonah navduševale gledalce.

V resničnostnem šovu 'Bilo je nekoč' bomo kolo časa zavrteli v preteklost. Humoristična serija 'Da, dragi! Da, draga!' je ogledalo življenja običajnega para z vsemi tegobami in sladkostmi življenja v dvoje. Z novimi zapleti se vrača najbolj priljubljena slovenska serija 'Ena žlahtna štorija'. 'Teden z Juretom Godlerjem' bo še bolj smelo nastavljal satirično ogledalo najodmevnejšim dogodkom. Spočitih in nabrušenih misli se vračajo legendarni komentatorji v oddaji 'Bognedaj, da bi crknu televizor'. Ustvarjalci oddaje 'Galileo' pa tudi za pomlad obljubljajo ambiciozen pristop k raziskovanju odmevnih tem.

BILO JE NEKOČ

Resničnostni šov, kot ga v Sloveniji še ni bilo. Tekmovalce bo postavil v urbano okolje, a daleč nazaj v preteklost. V obdobje preporoda. Časovni stroj se sicer že vrti, na za zdaj še skrivni lokaciji je skoraj vse nared za tekmovalce, ki se bodo potegovali za 50.000 evrov nagrade. Do zmage jih lahko pripeljejo spretnost, moč in poznavanje že skoraj izumrlih poklicev naših prednikov. Šov bo vodila prekaljena voditeljica Lili Žagar.

DA, DRAGI! DA, DRAGA!

Nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, v resnici pa gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden.

ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA

Prihaja že tretja sezona najbolj priljubljene slovenske serije Ena žlahtna štorija, ki bo že na začetku postregla z dramatičnim razpletom ugrabitve, ki je gledalce ob koncu zadnje sezone pustila odprtih ust. Igralska zasedba ostaja enaka. Obogatil jo bo le za zdaj še skriti član, ki pa bo tudi našel svoje mesto v družinski sagi.

TA TEDEN Z JURETOM GODLERJEM

V novi sezoni se nam obetajo teme še bolj na nož, še večja razkritja, še bolj našpičen Jure (to seveda leti na njegovo lasuljo) in mnogo več plesalk kot v prvih dveh sezonah. Morda celo kakšna prisrčna skupina mariachi. Če mislite, da so v oddaji obdelali že vse poredneže, se motite. Ustvarjalci bodo budno spremljali, zasledovali in preganjali tiste, ki imajo na glavi največ masla (tudi če nimajo las), ter pokazali stvari takšne, kot so v resnici. Morda pa se Juretu v studiu pridruži tudi kakšna nadarjena komentatorka ali komentator, četudi bo tiho.

BOGNEDAJ, DA BI CRKNU TELEVIZOR

Spomladi se na svoje kavče vračajo tudi legende iz dnevnih sob. Brez scenarija, spontano in iskrivo bodo že četrto sezono v enaki zasedbi gledali in komentirali to, kar ponujajo slovenske televizije. Komentatorji v copatah svojih zvestih oboževalcev ne bodo razočarali, vračajo se namreč spočiti in še bolj nabriti.

GALILEO

Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.