Dogodki Promocijsko sporočilo

To je znana slovenska športnica, ki je na sejmu športa in zdravja v Beogradu čisto navdušila (FOTO)

13. 12. 2023
Deli
To je znana slovenska športnica, ki je na sejmu športa in zdravja v Beogradu čisto navdušila (FOTO) (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Naša najbolj znana uspešna globalna elitna osebna trenerka Vida Macura Maglica, ki je vodila vadbe že v Dubaju in Riminiju, je s svojim fitnes programom zdaj osupnila tudi vse navzoče na največjem športnem sejmu v Beogradu oz. Srbiji.

Na glavnem odru beograjskega športnega sejma so se zbrali najeminentnejši domači in tuji trenerji iz sveta fitnesa, gostja letošnjega BELFIS-a pa je bila prav razvpita Slovenka Vida Macura Maglica s kardio kros boksom.

Spomnimo. Vida Macura Maglica je ustvarila fitnes aplikacijo Extreme Training®️, ki je s svojo preprosto in obenem učinkovito zasnovo osvojila vadeče po vsem svetu. Uspešna licencirana kondicijska trenerka in kreatorka patentirane vadbe Extreme Training®️ pa je kot ena od 10 najboljših profesionalnih trenerjev na svetu vodila tudi treninge že tako v Dubaju na največjem sejmu športa in zdravja Dubai Active kot tudi v Riminiju na največjem sejmu športa in wellnessa v Evropi, kjer je več kot navdušila športne navdušence in vse druge.

V preteklosti je bila Vida torej kot edina Evropejka povabljena na največji svetovni športni sejem v Dubaju, zdaj pa njenim uspehom kar ni videti konca. S svojim nastopom je pred kratkim osvojila še Beograd. Publika pod odrom je navdušeno sledila njenemu treningu in vidno uživala v vadbi Extreme Training®, s katero je mogoče v kratkem času in brez posebnega napora oblikovati telo – če seveda začneš vaditi svojemu telesu primerno in potem vadiš redno. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Vida pojasni: »Pomembno je, da se s športom srečamo na prijazen način. Če si začetnica ne bo izbrala začetnega programa, ampak naprednega, ji bo to definitivno pretežko in se bo preveč obremenjevala. Žensko telo ni enako moškemu, zato potrebujemo drugačen tip treninga. Začela sem z vadbami, fokusiranimi na ženske, in začela opravljati poklic, ki ga opravljam še danes – kot licencirana kondicijska trenerka.« Ustvarila je lastno aplikacijo z vadbami za ženske pod blagovno znamko Extreme Training®, ki je med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti.

Vida Macura Maglica
Vida nam je razkrila še, da je v dogovarjanju tudi za vodenje treningov v Turčiji in Mehiki. 

Čim prej si tudi vi naložite aplikacijo Extreme Training®, kjer je na enem mestu zbrano vse, kar potrebujete za zdrav in uravnotežen vsakdan. Poleg učinkovitih, sebi primernih treningov, ki jih oddelate v zavetju svojega doma, tu dobite tudi odlične recepte za vsak dan v tednu (5 obrokov na dan), s katerimi boste še prej oblikovali postavo. Poleg tega so vam na voljo še prehranski dodatki, za katere Vida pravi: »Ti prehranski dodatki so kot moji otroci. Nanje sem izredno ponosna, saj so popolnoma naravni, najvišje kakovosti in izdelani v Sloveniji. Torej gre za popolnoma domače proizvode.«