To vse so znani Slovenci za pusta; kdo je bil najbolj izviren?

24. 2. 2020
Deli
To vse so znani Slovenci za pusta; kdo je bil najbolj izviren? (foto: Planet TV)
Planet TV

Za nami je najbolj norčavi, šegavi in pisani vikend. Kako da ne, saj je bila tu pustna sobota, nedelja pa je bila v znamenju karnevalov in pustnih povork. In kako domisleni so bili ob tem znani Slovenci? Nekateri so bili bolj izvirni, zopet drugi nekoliko manj.

Najbolj domiselna izmed vseh je bila vsekakor Hajdi Korošec, ki je na instagram profilu delila celi kolaž pustnih fotografij. "Pust je pač moj dan. Namreč celo leto hodim okrog brez maske in potem si moram dati duška za pusta. Morda imam celo Jeidi Klum sindrom. En kolažek mask iz zadnjih let in bili smo Dalmatinci, pa policaji in zaporniki, Harley Davidson family, pa potem sva skočila v Charleston, Disco, med nosečnostjo sem se spremenila v muca brejo, pred porodom pa Lady Gaga, Marilyn Monroe in še in še," je ob slikah zapisala Hajdi.

Tudi Teja in Jani Jugovic, ki se bosta kmalu zavrtela na plesnem prketu, sta bila precej domiselna, saj sta organzirala 'tekmovanje za najbolj usklajeno masko'.

Glasbenik Dejan Vunjak se je s svojim bendom prelevil v Dr. Vunjaka in paciente, prav tako pa je bil zdravnik Luka Basi. Eva Boto si je le nadela maska jokerja, pojoči Čuki pa so postali plavajoči mornarji. Čuki so sicer najbolj zaželena skupina v tem času, saj na pustnih druženjih zabavajo tako mlajše kot tudi starejše generacije.

Za konec je tu še Rebeka Dremelj, ki nas je presenetila že v pustno obarvani oddaji Pri Črnem Petru. Postavna mačka je na instagram profilu delila najbolj aktualno vprašanje te dni: "Imate kaj za pusta hrusta?", pod objavo pa so se, tako kot pri ostalih vsuli všečki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pust je pač moj dan.🎭 Namreč celo leto hodim okrog brez maske in potem si moram dati duška za pusta.🤷🏼‍♀️ Morda imam celo @heidiklum sindrom 🤔 En kolažek mask iz zadnjih let in bili smo Dalmatinci, pa policaji in zaporniki, Harley Davidson family, pa potem sva skočila v Charleston, Disco, med nosečnostjo sem se spremenila v muca brejo, pred porodom pa Lady gaga, Marilyn Monroe in še in še. Jutri Dante in Evan nič ne vesta ampak z Urbanom jima pripravljava hudo presenečenje🥳... Stay tuned👈🏻 #pust #maskarada #pustovanje #pust2020 #carnevale #mascarade #mamiblogerke #mamiblogerkeslovenija #jasamsupermama #igslovenija #supermamehr #mamilajf #momlife #familyfirst #family #familymask #helloween

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A nas sploh prepoznate?🍩🎭

A post shared by ČUKI🦉 (@skupina_cuki) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Presenečenje uspelo!!! 🥳💗 Fala Sobotaa! 🙌🏽 Zvečer pa se vidimo v Markovcih! 🤩 V koga ali kaj se bom pa našemila zvečer? Uganeš? 🙈

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snemanje pustne oddaje na @veseljak.si 📸 skupaj z lisičko @ana.rascan . 🦊 . #snemanje #veseljak #tv #dejanvunjak

A post shared by Dejan Vunjak (@dejanvunjak) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PUUUUUUST je! 🙈Jaz sem si nadela masko, pa ti? 😏😋💄@anamikolic 🔥 . #pust2020 #makeup #pust #maskare #mask

A post shared by EVA BOTO (@eva_boto) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Vunjak in pacienti. 💉 . #pustovanje #karneval #ptuj #maskare

A post shared by Dejan Vunjak (@dejanvunjak) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ste nas gledali včeraj? 🕺🏼🥳 #pust #abba #vsejefajn

A post shared by Pri Črnem Petru (@pricrnempetru.planet) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imate kaj za pusta hrusta? 🐱 #pust

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec