Tony Cetinski je moškemu zapeljal čez roko

Tony Cetinski (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
14. 11. 2017

Preiskava nesreče, v kateri je znani hrvaški glasbenik Tony Cetiski z avtom povozil moškega, še poteka, a je hrvaški spletni časnik Jutranji.hr objavil nekaj podrobnosti.

Pristojno tožilstvo podatkov ne razkriva, čeprav je bila obdukcija že opravljena, a hrvaški spletni medij poroča, da naj bi na podlagi obdukcije in mnenj strokovnjakov ugotovili, da je 62-letni moški (gre za Ibrahima Kevljanina) že ležal na cesti, ko je Cetinski z mercedesom naletel nanj.

Z levim sprednjim kolesom naj bi mu zapeljal čez nadlaket, povzročil naj bi mu še nekaj poškodb, ki pa niso bile smrtno nevarne.

Po nesreči je hrvaški zvezdnik v intervjuju za revijo Gloria izjavil, da se - čeprav je v šoku - precej dobro spomni nesreče in da mu ni jasno, kako se je to zgodilo, saj je skozi ozko ulico (ki je bila kraj nesreče) vozil že velikokrat in dobro ve, kako oster je eden od ovinkov v njej. "Treba je zaviti zelo previdno in se skorajda ustaviti." Dodal je, da je tako tudi naredil.

"Zelo počasi, kot da bi speljal s parkirišča, sem zavil na levo in takoj začutil, da se je pod podvozjem avtomobila nekaj zgodilo. Ustavil sem, stopil ven in pogledal pod avto, a nisem videl ničesar. Pogledal sem še drugič, z drugega kota, in videl nekaj, kar sem najmanj pričakoval - človeka. Ta prizor se mi bo za vedno vrezal v spomnin," je dejal Cetinski.

Jutranji.hr še poroča, da na vozilu niso odkrili poškodb, ki bi nastale, če bi moški stal. Cetinski trenutno ni v Rovinju, njegova odvetnica pa še ni dobila relevantnih podatkov o primeru. 

Priporočamo