Tony Cetinski se je po nesreči oglasil na Facebooku

Tony Cetinski se je po nesreči oglasil na Facebooku (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
6. 11. 2017

Po petkovi tragediji v Rovinju, ko je priljubljeni hraški pevec Tony Cetinski z avtom povozil moškega, ki je ležal na ulici, se je pevec oglasil javnosti preko svoje odvetnice. Sporočil je, da je zelo užaloščen in izrazil sožalje družini pokojnega. Dodal je še, da je to bil najbolj žalosten dan v njegovem življenju, poročajo hrvaški mediji

Molk je prekinil z objavo na Facebooku - objavil je status, v katerem se je zahvalil prijateljem, ki so mu nudili podporo v težkih trenutkih.

"Prijatelji. Borijo se zate. Spoštujejo te. Vključujejo te. Opogumljajo te. Potrebujejo te. Zaslužijo si te. Stojijo ti ob strani," se glasi njegovo sporočilo. Na objavo so se odzvali oboževalci, ki so mu sporočili, da mu stojijo ob strani, ne glede na vse.

Spomnimo: v petek v popoldanskih urah je povoženi moški prišel iz lokala, v trenutku, ko se je po ulici pripeljal Tony, pa naj bi ležal na cesti. Policisti raziskujejo okoliščine te tragične nesreče, po obdukciji pa bo znano, ali je moški že bil mrtev, ko ga je Tony povozil. Nesreča se je sicer zgodila v zelo ozki rovinjski ulici, skozi katero je skorajda nemogoče hitro peljati, še poročajo hrvaški mediji.