Tony Cetinski vabi na veliki valentinov koncert v Cvetličarno

13. 1. 2016

Dan pred uradnim valentinovim se v Cvetličarni obeta veliki koncert hrvaške zvezde Tonya Cetinskega. Vrhunski pop in crossover pevec bo prihajajoče dneve ljubezni začinil s skladbami, ki so nastale v njegovi dolgoletni glasbeni karieri, v kateri je poleg številnih posnetih plošč in še več uspešnicah, sodeloval tudi z mnogimi priznanimi hrvaškimi in svetovnimi glasbenimi zvezdami kot so tenorist Jose Carreras, Placido Domingo, Montserrat Caballe, pop ikona Michael Bolton in mnogimi drugimi.

Poleg skladb s plošče „Opet si pobijedila" (2012), se bo Tony Cetinski predstavil tudi s številnimi starejšimi uspešnicami in tako pričaral romantično valentinovo v ljubljanskem klubu Cvetličarna.

V Sloveniji je odličen vokalist že večkrat gostoval, navdušil je s številnimi koncertnimi nastopi ter s sodelovanjem s Slovenskim filharmoničnim orkestrom, z nastopi v Cankarjevem domu in v Arboretumu Volčji Potok. Zagotovo sta bila nepozabna tudi njegova koncerta v Mariboru in Ljubljani v sklopu »Furia Tour« leta 2008 z neverjetno koncertno produkcijo in 100 sodelujočimi na odru.

»Srce nikad ne laže« je bil njegov prvi album, ki ga je posnel leta 1988. Preselil se je v Zagreb in kmalu je v sodelovanju z managerjem Zoranom Škugoro in producentom Quidom Mineom ustvaril prve velike uspešnice kot so »Tvoje tijelo«, »Ja sam zaljubljen«, »23. prosinac« ter številne druge.

 Pomemben trenutek v njegovi karieri je bil leta 1993, ko je posnel pesem »Nek te zagrli netko sretniji« in leto kasneje, ko je nastopil na Eurosongu s pesmijo »Nek ti bude ljubav sva«. Kmalu zatem so se začeli vrstiti Porini ter druga glasbena priznanja, kar se je ohranilo kot trend do danes. 

Odlikovali so ga z redom Danice Hrvatske z likom Marka Mirulića za doprinos kulturi.

Lahko bi rekli, da je Tony suvereni vladar glasbenih lestvic.

Nedvomno se lahko pohvali z odličnim glasom in spektakularnimi nastopi, zato nikakor ne gre zamuditi njegovega valentinovega koncerta v Cvetličarni.

VALENTINOV KONCERT

TONY CETINSKI

  • CVETLIČARNA
  • 13. 2. 2016 ob 21.00

Vstopnice so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih, na dan dogodka pa tudi na blagajni Cvetličarne.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri