Dogodki Promocijsko sporočilo

TOP dogodek leta 2024 za ženske: kako hormone ukrotiti v harmonijo?

18. 3. 2024
Deli
TOP dogodek leta 2024 za ženske: kako hormone ukrotiti v harmonijo? (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Drage dame, pridružite se edinstvenim predavanjem in delavnicam, na katerih se boste naučile spoznati in razumeti samo sebe in kako svoje hormone ukrotiti v harmonijo.  

Hormoni so v telesu zadolženi za vrsto življenjsko potrebnih funkcij, kot so energija, libido, mladosten videz, ohranjanje telesne teže, vpliv na vsakodnevne stresne situacije ter telesno aktivnost in zmogljivost. Še posebej izrazito vlogo imajo pri ženskah, zato je pomembno, da jih vse od pubertete, pa do menopavze ohranjamo v ravnotežju. 

Zakaj?

Ker neravnovesje hormonov v telesu lahko vodi v pogoste motnje spanja, nenehno utrujenost, nenaden pojav aken, težave s spominom in koncentracijo, prebavne težave, stalno lakoto, nihanje razpoloženja. Včasih hormonsko neravnovesje spremljajo tudi glavoboli, nenehna žeja, spremembe v prsih, celo spremembe na laseh in nohtih ter še nekateri drugi simptomi. 

Kako ukrepati?

Če se prepoznate v zgoraj omenjenih simptomih, je ključnega pomena, da znate pravilno ukrepati. Ogromno razliko lahko naredi že bolj zdrav življenjski slog, predvsem uravnotežena prehrana in zadostna količina aktivnosti, pa tudi učinkovito spopadanje s stresnimi situacijami. Svoje hormone lahko uspešno ohranjate v harmoniji tudi s pomočjo kakovostnih prehranskih dopolnil, v primeru hujših težav pa se je seveda smiselno posvetovati z ginekologom.

Profimedia

Nad hormone s Harmonijo hormonov

Neuravnovešeno podivjani hormoni so izjemno pogosta tegoba žensk in lahko močno vplivajo na slabšo kakovost življenja, zato v mesecu, ki je posvečen prav damam, Medex in Elle pripravljata prvo Harmonijo hormonov.

Gre za celodnevni dogodek, kjer se boste dame lahko v živo spoznale s strokovnjakinjami na področjih ginekologije, nutricistike, psihologije in drugih relevantnih strok. Družile se boste ob zanimivih in poučnih predavanjih in se preizkusile v uporabnih delavnicah. Predvsem pa se boste naučile spoznati in razumeti samo sebe in kako svoje hormone ukrotiti v harmonijo.  

Prva Harmonija hormonov bo potekala v soboto, 23. marca 2024, ob 10. uri v čudovitem ambientu Bled Rose hotela. Prijavite se lahko TUKAJ.

Ker ženske veliko stvari rade počnemo skupaj, ena vstopnica velja za dve osebi, kar pomeni, da lahko na dogodek s seboj pripeljete tudi svojo prijateljico, sestro, mamo, hčerko, tudi taščo.

Ob prihodu vaju čaka skrivnostni Medex & Elle "goodie bag" oziroma darilni paket, v katerem se skriva ultimativna pomoč pri uglašanju hormonov v čudovito harmonijo življenja.

Promocijsko gradivo

Kaj lahko pričakujete od prve Harmonije hormonov?

Številna zanimiva PREDAVANJA:

 • Vse o menopavzi.
 • Kaj pa spolnost/odnosi v menopavzi?
 • Umetnost sprostitve v praznini in v odnosih.
 • Meditacija in druge tehnike za doseganje hormonskega ravnovesja.
 • Življenjske zgodbe močnih žensk.

Poučne praktične DELAVNICE:

 • Hormonska joga
 • Prehrana v obdobju menopavze
 • Zabavna vadba za vitalnost

Svoje izkušnje s (podivjanimi) hormoni bodo z vami delile:

 • Aleša Mižigoj, direktorica podjetja Medex
 • Alenka Košorok, mednarodna učiteljica hormonske joge
 • Barbra Drnač, plesalka, koreografinja, TV voditeljica
 • Tereza Poljanič, certificirana plant-base kuharica
 • Jana Levec, nutricionistka
 • Kim Majoranc, psihologinja
 • Darija Strah, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

... in druge strokovnjakinje.

Naredite red v svojem telesu in uglasite svoje hormone v spevno harmonijo

Pohitite s PRIJAVO, saj je število vstopnic omejeno. O vseh dodatnih informacijah in navodilih glede samega dogodka boste obveščeni prek elektronske pošte.