TOYO FEST letos v znamenju Petrol Olimpije.

4. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Začetek poletja je tudi začetek poletnih festivalov. In tako so v Centru mobilnosti Špan na Brezovici za skok v poletje pripravili prav poseben festival - Toyo fest, kjer se je odvijal tudi že tradicionalni Bikini car wash show.

Na Brezovici je ob začetku poletja in dnevu avtopralnice, Špan, skupaj z japonskim proizvajalcem pnevmatik Toyo Tires pripravil pravi mali festival, v svojem centru mobilnosti. Zabave ni manjkalo. Radio Antena je namreč skrbel za dobro glasbo in vklop v živo na radijske sprejemnike, lepa dekleta pa so s svojimi nasmehi pregnala dežne oblake in tako poskrbela za prave poletne temperature.

 

Toyo in KK Petrol Olimpija

Na Toyo festu smo lahko srečali tudi košarkarje KK Petrol Olimpija, ki so na ogled postavili svoj pokal državnih prvakov, obiskovalci Toyo festa pa so se z njimi lahko pomerili tudi na Toyo poligonu in tako osvojili vstopnice za tekme naslednje sezone, ko bo KK Petrol Olimpija ponovno igrala tudi pod pokroviteljstvom tako Centra mobilnosti Špan kot tudi gumarskega opremljevalca Toyo Tires.

 

Nepozaben šov

Ko je tako na nebu končno posijalo sonce, so na festivalu seveda poskrbeli tudi za čiste avtomobile v najsodobnejših avtomatskih avtopralnic pri nas, ker pa ni pravega avtomobilističnega dogodka brez brhkih deklet, pa so plesalke Exquisites pripravila tudi vroč Bikini car wash show in tako še dodatno dvignile temperaturo.

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri