Dogodki Promocijsko sporočilo

Toys4U za vse otroke

15. 10. 2018
Deli

 Podjetje Toys4U je v Minicityju odprlo svoja vrata za vse otroke, tudi za tiste, ki si didaktičnih igral ali kakovostnih oblek ne morejo privoščiti, in jih obdarila, nad čemer je bila še posebej navdušena Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje.

Podjetje Toys4U Didaktične igrače se ukvarja z zastopstvom in prodajo kakovostnih didaktičnih igrač priznanih proizvajalcev za male nadobudneže od rojstva dalje in so uradni uvoznik specializirane opreme za vrtce, šole in druge pedagoško-izobraževalne ustanove. Njihov moto so dobre in kakovostne didaktične igrače, kar nedvomno pomembno doprinese k splošnemu razvoju otroka, njegovih veščin in znanj. Njihova vizija je dati staršem in vsem ostalim možnost, da se odločijo za premišljen nakup igrač, prilagojenih otrokovi starosti, ki bodo otrokom skozi zabavno igro omogočale optimalen razvoj. V trgovini si poleg izbora kakovostnih didaktičnih igrač lahko ogledate največjo razstavno galerijo pravljičnih lesenih hišk za punčke, lesenih otroških kuhinj, ki se jih razveselijo številni mali kuharski mojstri ter setov lesenih železnic, cest, garaž in avtomobilov.

Podjetje Toys4U podpira družbeno-koristne projekte in želi z novo interaktivno igralnico pomagati pri učenju prihodnjih generacij o varnem obnašanju v okolju. »Ozaveščanje in učenje otrok o prometnih situacijah in pravilih je osnova, ki smo jo vsi starši dolžni privzgajati. Učenje skozi igro daje daleč najboljše rezultate in prav to omogoča nova interaktivna igralnica učenje obnašanja v prometu,« pravi direktorica Anita Hozjan.


Minicity Ljubljana v podobi majhnega mesta na več kot 1500 m2 površine vsako leto obišče več kot 65.000 obiskovalcev, med njim tudi organizirane skupine več kot 120 šol in vrtcev iz vse Slovenije, saj ponuja edinstveno priložnost praktičnega spoznavanja različnih poklicev in pridobivanja vsakodnevnih znanj z realnimi rekviziti v pomanjšanih poslovalnicah resničnih ustanov in podjetij. »V Minicity družino pa spada že več kot 50 zasebnih in javnih podjetij, ki soustvarjajo njegovo vsebino. Otroci lahko v Minicityju Ljubljana obiščejo 47 različnih igralnih enot, pomanjšanih poslovalnic iz različnih panog in spoznajo več kot 50 različnih poklicev,« povzema direktor Minicityja Miha Culiberg.