Tudi finale Bara je zaznamovala premiera spota Udari me!

14. 6. 2015
Deli

Dočakali smo težko pričakovano in dolgo napovedovano objavo žgečkljivega videospota Udari me, ki ga je več mesecev pripravljala ekipa, zbrana okoli dežurnega provokatorja, igralca in pevca Iztoka Gartnerja.

Premiera spota, ki sta mu takrat vendarle še manjkala kader ali dva, se je pred tedni sicer že zgodila v do zadnjega kotička napolnjeni dvorani celjskega Cineplexxa, ogledali pa so si ga lahko tudi obiskovalci, navijači in udeleženci včeraj zaključenega resničnostnega šova Bar v ljubljanskem Nebotičniku. Slednje bi se ne smelo zdeti nič čudnega, ko pa je z Gartnerjevo akcijo 'Udari me' šov Bar 2015 še kako povezan. Ne le, da v njem nastopa kar nekaj akterjev, ki so sodelovali tudi v Baru, temveč je Iztok Gartner s svojim navdušenim spremljanjem (in pridnim komentiranjem na Twitterju in blogu) dogajanja postal malodane del šova.

Več besed o tem, kaj vse se je še dogajalo na finalni večer in kasneje na after zabavi finalne oddaje Bara, pa tudi o tem, kako so provokativnega Gartnerja sprejeli barovci, bomo namenili v nadaljevanju, najprej pa vas želimo kar takoj povabiti k ekskluzivnemu ogledu končnega izdelka - videospota Udari me, ki se je danes, torej v nedeljo, 14. junija, ob 20. uri objavil na javni platformi youtube.

Spot, ki si ga zdaj končno lahko ogledate tudi sami zgoraj, so si z veliko zanimanja že včeraj pogledali tudi zbrani v Baru.

V stanovanju Bara je visela njegova slika!

Kot ste lahko sami videli, sta v njem poleg Vite, s katero je Gartner prišel na oddajo, glavni vlogi odigrala tudi barovca Miloš in Maruša. Za časa snemanja spota so seveda postali dobri prijatelji, še posebno z Vito pa že snujeta tudi svoje  prve skupne nastope v skorajšnji prihodnosti. Iztok se je na finalno oddajo podružil tudi z drugimi barovci in njihovo druženje ovekovečil s kar nekaj selfieji, ki si jih lahko ogledate v naši fotogaleriji.

Med drugim ga je navdušila Eva. "Huda legenda je Eva. Res fajn ženska, ki pa se mora naučiti pravilne izgovorjave mojega imena (smeh)," ve danes povedati Iztok. "Velika faca in pojava pa je tudi Emi, ki me je hotel zavoljo dneva parade ponosa zvleči celo v posteljo, a se mu zaenkrat še nisem pustil."

"Tudi Črt je legenda," je za svojega favorita že od samega začetka šova rekel Gartner. Prav Črt mu je med drugim povedal, da je na steni stanovanja tekmovalcev Bara celo visela njegova slika.

Na nek način pa ga je vendarle presenetila Ivica, s katero se je prešerno šalil skozi celotno oddajo in je bila v živo 'presenetljivo kul glede na njeno siceršnje obnašanje v Baru'. Tudi Sanja je nanj naredila dober vtis, Kim je ocenil kot prijetno punco, Damjan se mu ni zdel napačen, Danijel je bil nadvse zgovoren inzabaven, le Nejc malce preveč zadržan. Malce na trnjih je bil bojda zaradi srečanjaz Bastjanom,ki ga je na Twitterju res precej 'šimfal', a se je izkazalo, da mu ta ni tega prav nič zameril. Še več. Dodobra sta se nasmejala vsemu in izkazalo se je, da je Bastjan 'prav faca in možakar na mestu'.

A če je večji del večera minil v prijetnem in zabavnem druženju z večino tam prisotnih, so drug z drugim le hladno in na hitro opravili Suzana, Tanja in Joel. "Morda me niso prepoznali ali pa so mi zamerili pisanje na Twitterju, kdo ve."

Videospot 'Udari me' je šele začetek!

A karkoli je že bilo, Iztok faking Gartner je, kakršen pač je, in se za to ne bo nikomur opravičeval, že ta hip pa ga čez vse najbolj zanima le še, kako bo videospot Udari me zdaj sprejelo širše youtube občestvo, tudi sicer pa v bližnji prihodnosti načrtuje še nekaj zanimivih Udari me akcij in serijo šovov.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord