Tudi ta vikend menjamo knjige in modne dodatke!

4. 3. 2016

Tudi ta vikend bo minil v znamenju Fabuline izmenjevalnice knjig in modnih dodatkov, ki bo tokrat potekala v družbi pisateljice in novinarke Vesne Milek.

So knjige, ki jih hranimo na knjižnih policah, so pa tudi takšne, ki smo jih sicer prebrali, a jih z veseljem podarimo njihovemu naslednjem bralcu. Podobno je s torbicami, uhani in zapestnicami. Nekaterih ne bi nikoli zamenjali, drugih smo se že zdavnaj naveličali.

Knjižne molje ter modne navdušenke in navdušence se zato morate udeležiti Fabuline izmenjevalnice knjig in modnih dodatkov, ki se bo 6. marca med 10. in 14. uro odvijala v galeriji DLUL (Breg 22, Ljubljana).

Menjala boš lahko knjigo za knjigo, modni dodatek za knjigo ali pa modni dodatek za modni dodatek. Vsak lahko prinese do pet knjig in do pet modnih dodatkov.

Pazi le, da knjige za zamenjavo skrbno izbereš in prineseš le tiste, ki si jih prebrala.

Na dogodek pride tudi pisateljica in novinarka Vesna Milek, s katero se bo ob 11. uri o knjigah in branju pogovarjala Tina Košir Mazi.

Dišalo bo po dobrih knjigah in modi, pa tudi po kavi in sladkih dobrotah!

Fabula

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri