Ujemite svoj balon presenečenja v Cityparku!

Ujemite svoj balon presenečenja v Cityparku! (foto: profimedia) profimedia
14. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Obeta se veliko praznovanje skupaj s Cityparkom. Naše največje in najsodobnejše nakupovalno središče namreč ob 15. rojstnem dnevu pripravlja številna presenečenja.

V sredo, 15. februarja, od 9. do 21. ure vas bodo v več kot 125 trgovinah in lokalih razvajali s prav posebnimi popusti. Točno ob 15. uri bodo pred megamarketom Interspar spustili tudi rdeče balone. Vsak obiskovalec, ki bo ujel svoj balon, bo z njim prejel tudi bogato darilo. Prav na ta dan pa Citypark, ki je z leti postal prostor druženja in zabave, pripravlja posebno nagradno igro, imenovano Vrata sreče. Ta bodo odprta vse do sobote, 18. februarja. Vsi, ki si želite, da vam Citypark polepša dan, se s svojim računom lahko skoznje sprehodite vsak dan od 17. do 19. ure. V soboto, ko Citypark obišče največ ljudi, bodo srečo med vas delili kar dvakrat – med 11. in 13. uro ter med 17. in 19. uro.

V štirih dneh bodo tako obiskovalcem, teh je v Cityparku na leto več kot 9 milijonov, v obliki darilnih bonov Desetak povrnili vrednosti računov v skupni vsoti 15.000 evrov.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 125 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. V letu 2015 so njihova nakupovalna središča zabeležila 2,69 milijarde evrov bruto prihodka od prodaje. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Priporočamo