Za vedno se je poslovil zvezdnik telenovel, ki so ga poznali po celem svetu, oboževalci žalujejo za njim

26. 7. 2023
Deli
Za vedno se je poslovil zvezdnik telenovel, ki so ga poznali po celem svetu, oboževalci žalujejo za njim (foto: Profimedia)
Profimedia

Zaslovel je v mehiških telenovelah.

Umrl je mehiški igralec Alfonso Iturralde, ki ga številni poznajo po vlogi zlobneža v telenoveli Marimar, spremljali pa smo ga tudi v telenovelah Rebelde in Moč usode. Imel je 73 let, vzrok za njegovo smrt pa še ni znan. Pred štirimi leti je razkril, da je zbolel za rakom na prostati ter da je opravil zdravljenje, ki pa ni pomagalo. Morali so ga operirati in mu odstraniti prostato.

Preberite še: Zaradi stavka, ki se je pojavil v seksi sceni, desničarji v Indiji pozivajo k bojkotu filma Oppenheimer

Novico o njegovi smrti je potrdila njegova prva žena Rosalba Brambila Alexander. "Pozdravljeni, želim vam sporočiti, da je Alfonso Iturralde sinoči umrl. In se želim zahvaliti našemu Očetu za njegovo življenje in čudovite otroke, ki mi ga je dal preko njega," je zapisala na družbenih omrežjih. 

Njegovi oboževalci po celem svetu so užaloščeni. Alfonso je pustil velik pečat v zabavni industriji, saj je odigral številne televizijske ikonične like. Svojo zadnjo vlogo je odigral leta 2021 v telenoveli La Desalmada. 

BONUS VIDEO: Mag. Miran Možina o psihatriji, psihoterapiji, depresiji, antidepresivih in travmah

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave