Urbana kulinarična zabava v medžimurskih termah

22. 5. 2018 | Promocijsko sporočilo

Pomlad je odskočna deska za števna druženja, ki so v mesecu maju zacvetela naokrog. Eno takih je bilo sredi maja tudi v sosednjem Medžimurju, kjer je v hrvaškem cvetličnem vrtu potekalo tradicionalno Urbanovo.

Gre za enega največjih gospodarsko-turističnih dogodkov severozahodne Hrvaške, poudarek pa je predvsem na priznanih vrhunskih vinih, medžimurskih kulinaričnih specialitetah, prijetnem druženju in kulturi pitja vina.

Uvod v kulinarično dogajanje pa so naredili kar v medžimurskih termah LifeClass Terme Sveti Martin, kjer so gastronomsko popotovanje začeli z Wine & Gastro Urban Night Show zabavo.

David Štampar se je vživel v disco atmosfero

Ob disco glasbi 70-ih in 80-ih let in okusni žlahtni kapljici, so ekipe v prijateljskem duhu tekmovale v pripravi tradicionalnih medžimurskih jedi. Med gosti smo lahko pozdravili tudi številne znane obraze. Na prijetno druženje so med drugim prišli hrvaški olimpijec, gimnastik Filip Ude, podjetnica Snježana Mehun in hčerka hrvaške igralke Mije Begović, televizijska voditeljica Maja Lena Lopatny.

Maja Lena Lopatny na Farmi jelenov.

Zmagovalna'Pušipel' ekipa - Ema Kovač in Maja Lena Lopatny.