V Aleji si oglejte očarljivo velikonočno okrasitev in se podajte na lov za velikonočnimi pirhi

V Aleji si oglejte očarljivo velikonočno okrasitev in se podajte na lov za velikonočnimi pirhi (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
26. 3. 2021 | Promocijsko sporočilo

Velikonočni prazniki so pred vrati, v najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA pa je v teh dneh še posebej pestro. Obiskovalce navdušuje očarljiva in veličastna velikonočna okrasitev na osrednjem prizorišču s pisankami, nagajivimi zajčki in barvitimi pomladnimi cvetlicami.

Obiskovalce navdušuje očarljiva in veličastna velikonočna okrasitev na osrednjem prizorišču s pisankami, nagajivimi zajčki in barvitimi pomladnimi cvetlicami.

Lahko se podate tudi na malce drugačen lov za velikonočnimi pirhi in s preštevanjem pisank, ki krasijo velikonočno kreacijo, sodelujete v nagradni igri, ki traja od 25. marca do 3. aprila. Ko boste vse velike, male in pisane pirhe prešteli, lahko svoj odgovor oddate v velikonočno skrinjico na info točki.

Vse sodelujoče v nagradni igri čaka sladko presenečenje, petim sodelujočim, ki bodo navedli pravilno število pirhov oz. se bodo pravilnemu številu le-teh najbolj približali, pa bodo podarili darilne bone Desetak v vrednosti 40 evrov.

Pred ali po ogledu velikonočne okrasitve in lovu na pisanice lahko obiščete vse odprte trgovine, v katerih vas v predvelikonočnem času pričakujejo številni popusti in ugodnosti. Za polne in site trebuščke pa bodo poskrbeli gostinski lokali s paketi za »s seboj«.

Varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev je v ALEJI tudi v tem času na prvem mestu. Visoki higienski standardi vključujejo redno razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev. Na ta način nakupovanje v nakupovalnem središču tudi v tem času ostaja varno in prijetno. Higienski ukrepi so bili nedavno tudi certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Več o velikonočnem vzdušju preberite na www.aleja.si.

Priporočamo