V blok Dragih sosedov se selita Mojca Fatur in Miha Bezeljak

14. 2. 2018
Deli
V blok Dragih sosedov se selita Mojca Fatur in Miha Bezeljak (foto: Planet tv)
Planet tv

Snemanje tretje sezone humoristične serije Dragi sosedje je v polnem teku, že znanim stanovalcem najbolj neresnega bloka pa se bosta v novi sezoni pridružila dva nova soseda, ki ju bosta odigrala Mojca Fatur in Miha Bezeljak. Z Dragimi sosedi se bomo na Planet TV znova družili že marca!

Na Planet TV se nam v tretji sezoni humoristične serije Dragi sosedje obeta tudi nekaj novosti. Igralec in kreativni producent Marko Miladinović, ki ga v seriji vidimo v vlogi Mojmirja Pliberška, gledalcem obljublja še več zabave in smeha: "Pojavi se tudi par, ki vnese še več zmede in novih zgodb. Tu so tudi zgodbe posamičnih gostov, ki se pojavljajo v posameznih delih."

Nova stanovalca bloka sta Neža in Ciril Puh, ki ju bosta odigrala Mojca Fatur in Miha Bezeljak. Neža in Ciril sta nenavaden par: ona je optimistična, vedno dobre volje, on pa inženir kvantne mehanike, ki živi v svojem svetu. Ona je vedno družabna in pripravljena priskočiti na pomoč s kakšnim nasvetom, njega pa medčloveški odnosi ne zanimajo in se v njih ne znajde dobro. Nihče ne razume, zakaj sta skupaj, a v resnici sta novopečena zakonca Puh ustvarjena drug za drugega.

"Čeprav gre za že zelo utečeno igralsko zasedbo, nisem imel nobenih težav, da sem se vključil mednje. Odlično se razumemo, podpirajo me in mi po potrebi svetujejo," o novi vlogi v Dragih sosedih pravi Miha, Mojca pa dodaja: "Vzdušje na snemanjih je odlično, navdušena sem tudi nad tem, da je med tehnično ekipo veliko šolanih ljudi in ne zgolj priučenih."

Prve skeče z novimi in starimi liki v Dragih sosedih na Planet TV pričakujemo že marca.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel