V Cityparkovo parkirno hišo greste lahko nocoj po zavetje pred točo

V Cityparkovo parkirno hišo greste lahko nocoj po zavetje pred točo (foto: profimedia) profimedia
13. 7. 2016

V času vročinskega vala, ki te dni vlada v Sloveniji, prihaja tudi do poletnih neviht in toče. V največjem nakupovalnem središču pri nas Cityparku bodo zato nocoj in danes ponoči, ko je napoved vremena še posebej slaba, omogočili brezplačno parkiranje avtomobilov v njihovi parkirni hiši. Parkirna hiša bo tako odprta za vse, parkiranje je povsem brezplačno in varovano vso noč.

»V našem nakupovalnem središču smo se odločili, da bomo letos vsakič, ko bo napovedano slabo vreme, ponudili obiskovalcem in drugim možnost brezplačnega parkiranja v naši pokriti parkirni hiši, da bi bili avtomobili varni pred točo in hujšimi nalivi,« je ob tem povedala vodja marketinga v Cityparku Klavdija Miklavžin Javornik. V Cityparku to akcijo organizirajo že dve leti, obisk pa kaže na pozitiven odziv.

Nakupovalno središče Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v še petih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Priporočamo