V Cityparku bo vse najboljše zapel Isaac Palma

Domiselno našemljeni otroci na Cityparkovem pustovanju.  (foto: Robi Krumpak) Robi Krumpak
15. 2. 2018 | Promocijsko sporočilo

Pustno razposajenost sta v največjem nakupovalnem centru pri nas, Cityparku, pospremila Ribič Pepe na sobotnem rajanju in Čuki na pustni torek. V prostorni avli se je na obeh dogodkih kar trlo otrok v spremstvu staršev, najmlajši so plesali in z veseljem zapeli skupaj z nastopajočimi.

Cityparkovo pustno rajanje z Ribičem Pepetom.
Cityparkovega pustovanja s Čuki se je udeležila razposajena množica obiskovalcev.

Ob slovesu od pusta pa že čakajo novi, praznični razlogi za obisk Cityparka: v soboto, 17. februarja, so obiskovalci ob 18.30 vabljeni na koncert Isaaca Palme. Znani slovensko-argentinski pevec bo zapel vse najboljše iz svojega repertoarja in tako Cityparku voščil za 16. rojstni dan. Že čez dan bo Citypark svoje veselje delil z obiskovalci, saj se bo odvijala velika nagradna igra V vrtincu desetakov, v kateri bo Citypark razdelil 6.000 evrov v darilnih bonih Desetak.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 16. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo približno 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 260 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.

Priporočamo