V Cityparku: najmočnejši robotki na svetu, interaktivni kreator melodij in razstava priznanih fotografov

V Cityparku: najmočnejši robotki na svetu, interaktivni kreator melodij in razstava priznanih fotografov (foto: PROMO) PROMO
20. 8. 2020 | Promocijsko sporočilo

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču v Sloveniji, bo od četrtka, 27. avgusta, do sobote, 29. avgusta, pred Intersparom možnost brezplačne preizkušnje številnih hi-tech iger in izumov. Ker se bliža prvi šolski dan, je tehnološki poligon primerna izkušnja za zabaven uvod v šolo.

Obiskovalci se bodo prek brezžičnih daljincev lahko prvič spopadli z najmočnejšimi, 40 centimetrov visokimi, roboti. Inovativna igra traja od dve do tri minute. Na NAVI poligonu bo možnost adrenalinske preizkušnje upravljanja krogel s tabličnim računalnikom, naenkrat pa se lahko preizkusijo kar štirje igralci. »Unikatno oblikovana platforma z ovirami vsebuje tudi štoparico, animator pa bo poskrbel za dodatno napetost in razburljivost,« je še dodal Andrej Ropret, center manager Cityparka.

Za vse, željne glasbe, bo na voljo Mash Machine, interaktivni kreator melodij. Brezmejno kreativnost bodo omogočili skrbno izbrani vzorci glasbe, katerim bodo umetniški navdušenci lahko dodajali vokale in različne melodije. Pod vodstvom moderatorja bodo ustvarjene tudi prave DJ bitke. »Poskrbljeno bo za dodatno varnost in spoštovanje varnostnih ukrepov. Vsi pripomočki bodo sproti razkuženi, upoštevala se bo varnostna razdalja udeležencev,« je še pojasnil Ropret. Sicer pa v Cityparku že ves čas vzdržujejo visoke higienske standarde tako glede razkuževanja kot tudi upoštevanja varnostnih razdalj in drugih priporočil pristojnih inštitucij.

V petek, 28. avgusta, pa svoja vrata v Cityparku odpira tudi razstava »Trenutek« priznanih fotografov, kot so Aleš Bravničar, Tibor Golob in Jaka Ivančič. Vse do četrtka, 10. septembra, bodo tako na ogled fotografije slovenskih in hrvaških umetnikov, ustvarjene s Huawei telefoni.

Značke: Citypark