V Cityparku bo prvi otroški bazar igrač

V Cityparku bo prvi otroški bazar igrač (foto: profimedia) profimedia
14. 4. 2016

Imate doma polne omare igrač, ki jih ne potrebujete več? So vaši otroci naveličani svojih starih igrač? Naj plišasti medvedki, punčke Barbie, knjige in avtomobilčki zaživijo v novem domu.

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču pri nas, bodo v soboto, 16. aprila, od 16. do 19. ure v ta namen organizirali prvi otroški bazar igrač. Otroci bodo lahko brezplačno rezervirali svojo stojnico v Cityparku in na njej postavili svoje stare igrače. Izmenjali jih bodo lahko z otroki na sosednjih stojnicah, lahko pa jih bodo ponudili tudi obiskovalcem.

Bazar igrač je namenjen otrokom, starim od 6 do 14 let. Otroci se bodo tako poslovili od igrač, ki so se jih naveličali, in si na zabaven način pridobili nove. Eno igračo bodo lahko dobrodelno darovali tudi Zavodu Pelikan Karitas in tako osrečili otroke, ki si jih sami ne morejo privoščiti.

K sodelovanju na dogodku pozivamo tudi vse osnovne šole. Vabimo jih, naj si predhodno rezervirajo svojo stojnico in z igračami narišejo nasmeh na obraze otrok.

Nakupovalno središče Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v še petih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri